2024-05-04 0 瀏覽
推薦給每個舉辦多人飲食派對的食家!dough bro 平時有好多抵食嘅多人套餐,例如可以揀兩個Pizza加雞翼加小pizza同埋冬甩。平時同朋友搞生日party,有幾次都嗌dough bro。我哋會揀五六人餐。pizza方面,我哋最鍾意食barbecue Chicken,味道酸酸甜甜又有泰式雞翼嘅香味,又融合西式比薩嘅蕃茄醬香pizza底。我哋都好鍾意食佢嘅carbonara pizza我未喺香港其他餐廳見過 想像下西式白汁意粉撈喺比薩上面加上餐廳提供嘅田園沙拉醬。大人小朋友都好鍾意食!至於冬甩方面,感覺有啲似港式莎翁夾咗果醬,例如有芝士蛋糕味檸檬忌廉味朱古力士多啤梨等等。我覺得比較甜,但都值得嘗試呢款冬甩,喺外國比較出名,同平時圈撞嗰啲有啲分別,但係都幾吸引!另一個有趣嘅甜品係巨型朱古力曲奇,可以同朋友一齊食,開心!
推薦給每個舉辦多人飲食派對的食家!