2024-05-15 12 瀏覽
由即日起至6月12日於全線PHD分店推出期間限定的手拉薄餅買一送一優惠,精選10款人氣薄餅不限口味任你揀,讓你自由mix & match出心水配搭,而足夠2人分享的普通批平均低至$52就有交易,破天荒的創新「抵」價實在令人難以置信!而我就揀咗兩款都係千島醬嘅pizza🍕😍「千島夏威夷」「千島夏威夷」薄餅鋪上火腿、多汁爽口嘅菠蘿、香甜嘅粟米粒作配料,再加上甜酸開胃嘅千島醬汁,味道perfect match😋充滿夏日風情嘅薄餅口味,必定是大人小朋友嘅最愛😍「千島海鮮」「千島海鮮」嘅餡料非常豐富😍包括有精選海鮮同菠蘿、青椒、紅椒互相配合,海鮮同蔬菜份量好足料,口感豐富😋令味道同口感層次再度昇華,加上酸甜開胃嘅千島醬汁,令人一口接一口,喚起記憶中的味道,身心靈大滿足😍

「千島夏威夷」

「千島海鮮」