2024-01-16 1697 瀏覽
今日係黎試新cafe, 開左一段時間. 初開業時人唔多唔黎試, 家下已經到左lunch要等位先黎試.等左無耐. 入座, 雖然三人座真係有少少迫. 但枱面還是夠闊可以放三份餐.Menu好多選擇. 但點完餐後發現選擇原來唔多. 因為唔食辣. 所以辣的飛起. 是日無包. 所以全部漢堡無得選. 想食鰻魚都無. 最後要左個黑松露雞肉忌廉野菌炒意粉. 唔好睇佢好似份量好細. 原來都好夠飽, 黑松露味好出, 重帶點點黑椒味. 不過唔算好辣. 可以接受. 菇同雞肉份量都好足夠. 意粉煮得剛剛好. 咖哩豚肉蛋包飯咖哩帶點點辣. 店員好細心, 當我地點呢個時有講豚肉係吉列豬扒. 黎到後個豬扒都幾厚切. 而且好味道. 蛋包飯的飯都唔係白飯. 好似有穀物係裡面. 好健康. 份量就超級夠. 男士應該夠飽, 女士應該會覺得好大份.All Day English Breakfast份量都係好足夠. 全部都夠熱新鮮. 煙肉份量有點多帶咸. 其他的味道無問題.除左主食外, 原來lunch都係包飲品. 最抵飲係伯爵茶. 因為係成壺上, 一壺沖到兩大杯. 重點係味道唔差. 茶味好香. 呢個好推介.最後若like & sha

黑松露雞肉忌廉野菌炒意粉

伯爵茶
雪糕

最後若like & share店家的社交網. 重可以得到雪糕一杯, 雪糕係甜甜的云呢拿味.
2024-01-15
黑松露雞肉忌廉野菌炒意粉