成日見到韓劇都有拉絲芝士熱狗🌭️好似好吸引,最近經過旺角見到呢間黃色嘅店專賣拉絲芝士熱狗,佢嘅拉絲芝士熱狗種類仲要有好多款選擇,有鹹仲有甜,好吸引,買咗4枝裝組合試下,呢個組合可以任選4款口味,咁就可以一次過試下多啲唔同口味👍🏻仲順便試埋佢哋嘅炸薯條同炸芝士波波炸物組合,好邪惡🤩仲見到飲品除咗可樂仲有上面有成粒橙🍊造型嘅杯裝橙汁打卡一流🧡而且好冰涼解暑._.(5)雙重芝士拉絲熱狗棒(6)芝薯熱狗棒(11) Doritos Nacho(13) Cornsommasing·每款熱狗棒都有芝士拉絲,大大舊,有啲係滿滿嘅芝士好邪惡,邪有啲裏而有熱狗腸,好欣賞係佢哋嘅熱狗棒可唔唸到有成16款味道咁多,仲要有甜鹹款,好值得試下✨·芝士波五粒+薯條芝士波炸到外層好脆,煙煙韌韌,估唔到裏面有忌廉芝士,流心果種,味道好食而薯條就炸到好香脆,加埋呢個炸物拼盤可以轉換下熱狗以外嘅口味✨._.
仲順便試埋佢哋嘅炸薯條同炸芝士波波炸物組合,好邪惡🤩
._.
._.
Type of Meal
Tea
2023-06-19 72 views
食邪惡野會特別開心去左旺角買阿里朗熱狗棒主打人氣韓國熱狗多款特式口味,完全跳出熱狗既框框S2 任意熱狗4個組合 ($120)薯條鴛鴦芝腸芝薯拉絲 雙重芝士熱狗棒 Sausage Cheese Doritos 熱狗即叫即炸新鮮熱辣,每款都做到拉絲效果絕對邪惡度爆燈沾滿薯仔粒粒既薯條鴛鴦芝腸,令口感更香脆同芝薯拉絲既分別就係有無熱狗腸芝薯會更多芝士,拉絲感強絕對係邪惡之選而Sausage Cheese Doritos 裹滿薯片脆,口感非常香脆,絕對係多重享受而雙重芝士用上兩款芝士,絕對滿足一眾芝士控·S3芝士波5粒+炸薯條組合 ($40)芝士波波嘅芝士味超濃郁,裡面夾埋青椒紅椒,同熱狗既芝士完全唔同感覺,可以一試
食邪惡野會特別開心
去左旺角買阿里朗熱狗棒
主打人氣韓國熱狗
多款特式口味,完全跳出熱狗既框框

S2 任意熱狗4個組合 ($120)
薯條鴛鴦芝腸
芝薯拉絲
雙重芝士熱狗棒
Sausage Cheese Doritos

熱狗即叫即炸新鮮熱辣,每款都做到拉絲效果
絕對邪惡度爆燈
沾滿薯仔粒粒既薯條鴛鴦芝腸,令口感更香脆
同芝薯拉絲既分別就係有無熱狗腸
芝薯會更多芝士,拉絲感強
絕對係邪惡之選

而雙重芝士用上兩款芝士,絕對滿足一眾芝士控
S3芝士波5粒+炸薯條組合 ($40)
2023-06-18 48 views
旺角依間「Arirang Hot Dog」有超多款口味嘅韓式炸熱狗!Hotdog Set S1(單點$120),包括有自選熱狗兩個、四粒芝士球、年糕香腸串;Oreo Hot Dog,雖然表面鋪有煉奶,但整體甜度適中,連埋OREO食都唔會太甜,利用OREO碎製作炸衣,除咗個口感脆度更加Crunchy之外,甜食嘅熱狗原來都會有意想不到嘅味道,仲要毫無違和感,內有Mozzarella Cheese、香腸;Okonom Akki Hot Dog,表面鋪有木魚、椰菜、中濃醬,內有香腸、芝士,食落類似大阪燒;四粒芝士球,無得拉絲;年糕香腸串,表面鋪有韓式辣醬、沙律醬,年糕口感外香脆內煙韌,整體食落好惹味。Tripple Cheese Hot Dog(單點$38),表面鋪有炸芝士片,內有Mozzarella Cheese,拉絲效果突出,食落味道鹹香。Conrsommasing Hot Dog (單點$38),加入粟米至炸衣,口感獨特,但略嫌內裏無粟米。

• 任意熱狗4個組合
  • Oreo熱狗
  • Oreo芝士拉絲
  • 任意熱狗四個組合
  • 阿里郎熱狗棒
  • 年糕香腸串
2023-06-07 92 views
由旺角掃街掃到去韓國?🫢其實唔難 只需要來到呢間阿里郎熱狗棒成日都見到有人食 而我之前自己係屋企都有食過急凍熱狗棒今次想試下食即叫即做即炸既 睇下有冇咩分別先黎到已經係播緊K-pop 一店都係炸物味道 流哂口水🤣🤣.叫左個set s1 $128見佢包括熱狗棒2個+芝士球4粒+年糕香腸串岩哂我 樣樣都想食熱狗棒揀左2 all in one同埋6 potatolellaall in one 係有芝士同埋腸仔一半半包裹在熱狗棒裡面而potatolell就係整個充滿薯仔味 現場仲有好多款醬汁任加🧂最得意係芝士球 唔止係有芝士 而係有少少肉加了蒜香 年糕香腸串都係炸到好香口 完全唔會覺得油膩如果係一班人食叫呢大大盒set都幾好 咩都有d~.add on 左多一個熱狗棒15 okonomiyakki $38原來係用左大阪燒醬同椰菜絲包住熱狗棒裡面有芝士最後灑上木魚絲 十分惹味一人食就岩哂🤤.仲有新出的韓式紫菜飯卷 $35好有家的味道 材料塞到滿滿的一啖充滿不同層次 食落索索聲.📍阿里郎熱狗棒 Arirang Hot Dog📌旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖
由旺角掃街掃到去韓國?🫢
見佢包括熱狗棒2個+芝士球4粒+年糕香腸串
岩哂我 樣樣都想食
最得意係芝士球 唔止係有芝士 而係有少少肉加了蒜香
年糕香腸串都係炸到好香口 完全唔會覺得油膩
如果係一班人食叫呢大大盒set都幾好 咩都有d~
原來係用左大阪燒醬同椰菜絲
一啖充滿不同層次 食落索索聲
📍阿里郎熱狗棒 Arirang Hot Dog
📌旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖
2023-05-27 635 views
落到旺角掃街是常識吧😏😏之前係韓國明洞弘大都會掃下街,係旺角就可以食到韓國好受歡迎嘅corndog韓式熱狗。呢間阿里郎熱狗棒就有好多款式,用薯條🍟、拉麵🍜、甚至oreo🍪做炸皮都有,好新奇🤣🤣而且仲有自助醬料區,鹹、辣、甚至甜嘅口味都有,韓國人就鍾意茄汁加糖粉嘅鹹甜配搭😛另外仲有芝士條、芝士波、donut呢啲十級邪惡小食。如果同朋友聚會或者去partyroom,買佢哋嘅box set大家開心share就fit晒🙌🏻🙌🏻熱狗2個+芝士球4粒+年糕香腸串🍟All in One-炸皮用薯條製成,內餡有齊腸仔同芝士。幾鍾意佢嘅外皮,脆口得嚟食到好香薯仔味,好特別。入面裹滿mozzarella cheese。🥖Cheddalella-內餡係cheddar加mozzarella cheese,一咬開脆卜卜外皮就食到好香芝士味。佢嘅麵包本身夠鬆軟,唔會黐牙,亦唔會出現麵包多過餡料嘅狀況,所以就算食多幾啖都唔會寡。加上少許honey mustard同茄汁,完全係小孩口味🧆芝士球-幾得意!唔係普通炸芝士波咁簡單,中間包住肉再包住蒜蓉芝士,咬開香脆外皮食到煙煙韌韌嘅餡料,味道香口。🍢年糕香腸串-一直喜歡韓

熱狗2個+芝士球4粒+年糕香腸串
🍢年糕香腸串-一直喜歡韓式年糕個種嚼勁,有咬口嘅年糕加上腸仔,雙重口感,店員仲會淋上燒汁同蛋黃醬,鹹香惹味。

🧀Cheese Stick
另外仲叫咗cheese stick,脆卜卜外皮加埋裡面滿滿mozzarella cheese,同樣邪惡😈

🍊Ade Tangerine
飲品可搞笑!成大個橘子放喺面,打卡一流。之前去濟州島好鍾意佢啲橘子類產品,呢杯都幾好飲,係酸酸咪咪好清爽嘅橘子汁,炎炎夏日底下瞬間就飲晒。

人均消費:$60
推介指數(10分為滿分):7.5分
2023-05-26
2023-05-25 80 views
𝐼𝐺@62.𝑙𝑜𝑦𝑎 ❣︎ 韓式熱狗專門店🌭主要做外賣為主熱狗口味選擇豐富有成差唔多20種🫣而且口味好多特別味道🤩薯片味·oreo味等等呢啲味韓國都小見除左熱狗之外仲有其他小食同飲品添💕叫左box set 5+1 $168總共6條熱狗一人一條唔洗爭🤪同朋友聚會一齊開心分享🤍聚會等等好都適合♡⋯⋯食評⋯⋯♡ ☻ 4.0/5 🌭No.1 阿里郎熱狗就係韓國食開果種一咬落去有滿滿的芝士同腸仔🤪🌭No.9 Oreo 原價$38獨特口味好欣賞佢的創意🖤🤍滿滿的oreo碎包住熱狗唔知浸落啲牛奶到會點呢🤫🌭No.10 Cheetos 原價$36著名薯片同熱狗crossover又一創意配搭✨🌭No.11 Dorites 原價$36一樣都係薯片同熱狗crossover不過口味唔同😏🌭No.12 Ramen 原價$28拉麵碎滿滿鋪係熱狗上好邪惡呀omg🫣🫣🫣🌭No.13 Cornsommasing $38拉絲之選🧀粟米🌽同芝士真係絕配鐘意粟米的朋友可以揀呢款
𝐼𝐺@62.𝑙𝑜𝑦𝑎

拉絲之選🧀
粟米🌽同芝士真係絕配
鐘意粟米的朋友可以揀呢款
2023-05-24 64 views
旺角即叫即炸韓式熱狗 芝士拉絲吸引 今日天氣開始熱 但都多人圍住排隊 簡單記錄一下.呢間店主打韓國芝士拉絲熱狗有多款唔同口味熱狗選擇 配唔同醬汁如果叫套餐最抵 $120 任選4款會送多三條炸芝士小食 感覺抵啲.⭐️薯條鴛鴦芝腸熱狗$38👍🏻最入面包住大量芝士 同🤔半條腸仔(值得一講 半條腸仔 可能有人覺得小 但我覺👌🏻 佢用咗嗰個空間放大量芝士 所以咬開 一定做到芝士拉絲 亦都係佢哋賣點)外面包多1層麵團 再加左薯條粒粒拎去炸🔥新鮮出爐熱辣辣 麵團超軟熟 再配埋其他醬汁芝士控朋友一定鐘意⭐️三重芝士熱狗$38呢款外層再加多一層熱熔芝士 芝芝芝芝芝⭐️大阪燒熱狗$38表面大量鰹魚碎 醬汁 鐵板炒過椰菜碎 麵團軟綿綿 如果加埋章魚粒 真係好似章魚燒咁.⭐️Oreo熱狗$38如果上面嗰幾款 係唔錯嘅掃街小食👍🏻呢款就係唔錯掃街甜品 外面包着大量嘅Oreo碎👍🏻表面加左煉奶 食落西多士feel 好食🙈Oreo好似整咩甜品都好食 我鐘意但要注意 相對芝士感覺冇咁重.⭐️冰凍橙汁特飲$25❄️咁啱今日熱 呢杯飲品超冰涼 好適合夏天消暑🤔但最上面插住原個鮮橙 幾無謂 因為掃街你唔會有手食到個橙 有啲浪費sad
呢間店主打韓國芝士拉絲熱狗
🙈Oreo好似整咩甜品都好食 我鐘意
但要注意 相對芝士感覺冇咁重
⭐️冰凍橙汁特飲$25
❄️咁啱今日熱 呢杯飲品超冰涼 好適合夏天消暑
🤔但最上面插住原個鮮橙 幾無謂 因為掃街你唔會有手食到個橙 有啲浪費sad 如果切開佢 或者起咗皮 感覺會好啲
整體鍾意芝士/韓國食品朋友值得一去
本來諗住食佢哋泡芙 但冇貨
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_旺角
#阿里郎熱狗棒 (旺角) @ariranghotdog.hk
地址:旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖
⭐️評分:
味道:4/5
環境:2/5 掃街環境
服務:2.5/5
抵食:3.5/5
鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔
超感謝你嘅支持🙏🏻一齊見證我脂肪成長
#飲食 #美食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #香港旅遊 #香港打卡 #食評 #旺角美食 #旺角必食 #旺角 #旺角好去處 #旺角必食 #週末好去處 #熱狗 #芝士 #小食 #掃街 #韓國餐廳 #韓式美食
.相信唔少人都認識呢一間位於旺角嘅韓式熱狗店😙 間舖頭都開咗一段時間 小編中毒緊中學嘅時候已經成日幫襯😍 早幾日經過見到 我地幾個同學仔又未食飯 所以就一買買咗好多🤣 跟住我哋隻隻味都食到 真係大滿足❤️ 大家都知道平時一份韓式熱狗已經好大份 自己一個真係未必食得晒一份 更加唔好講話試其他味😂😂 所以人多好辦事😍.🐷S2套餐 $120呢個套餐 可以任意選擇四款熱狗🌭️ $120就可以試4款 計落抵左好多🤣 所以我哋叫咗一個🐷S2套餐🐷Oreo 👅8.5/10 (原價$38)選擇呢隻味道係因為 見到佢哋整出嚟嘅食物模型有好強烈嘅芝士拉絲 呢隻味道比較甜 裏面嘅忌廉芝士都幾香 咬嘅時候都會有拉絲嘅效果 如果可以再澎湃多少少就Perfect了🤣 中間條腸都好香🤣🐷Doritos 👅8/10 (原價$36)呢款味道偏鹹 個外皮係用咗小編最鍾意嘅墨西哥脆片碎包住 食落都幾香 裡面都係芝士😜🐷Cheesto 👅8.5/10 (原價$36)呢一隻味道 亦都係另一個小編好鍾意嘅牌子 紅色嘅外皮令成個熱狗睇落好與眾不同🤣 之後我哋仲唧咗啲醬落去🥹 所以真係好食 裏面芝士拉絲好正🧀🐷Double Cheese

🐷S2套餐 $120

🐷Oreo 👅8.5/10 (原價$38)

🐷Doritos 👅8/10 (原價$36)

🐷Cheesto 👅8.5/10 (原價$36)

🐷Double Cheese 👅9/10 (原價$34)
呢個係四款熱狗裏面 拉絲效果最為澎湃😙😙 芝士嘅味道特別香濃❤️❤️ 鍾意食芝士嘅人一定唔可以錯過‼️‼️‼️‼️
🐷S3套餐 👅8/10 $40
另外 仲叫咗一個🐷S3套餐 $40就可以有芝士波波同埋薯條🍟 覺得價錢都算係合理 如果大家都想食薯條同埋芝士波波 小編都建議大家可以自己唧啲醬落去 會更加好食🤣
🐷柑橘碳酸水 👅8.5/10 $25
呢杯碳酸水真係好震撼我哋 因為好重手…上面有成個橙喺到😂 飲完仲可以摵開個橙食🤣
Btw 辛苦曬舖頭裏面嘅哥哥 佢一個人應付好多order 🥹 依家天氣仲要咁熱🥲🥲 真心respect佢頂到咁嘅天氣 始終廚房唔適合有冷氣 見佢要炸熱狗薯條都身水身汗 因為呢幾日真係熱到…小編早兩日仲差啲中暑🥺🥺 真係要同哥哥講聲唔該曬🥺🥺🥹🥹
2023-05-19 47 views
之前去韓國旅行食過一次呢款熱狗棒🇰🇷想當年係韓國勁hit,大排長龍,行過附近又好想食喇!✅熱狗棒套餐$120套餐價錢相對優惠,可以揀意四款熱狗棒,選擇好多,差啲有選擇困難🤣最後選咗No1.5.9.13:阿里郎、雙重芝士拉絲、Oreo、粟米拉絲芝士🌭 阿里郎口味係最正宗;雙重芝士拉絲非常邪惡😈;Oreo口味似甜品;個人比較鍾意粟米拉絲芝士,用粟米做外層,口感幾好🌽另外餐廳嘅外賣盒設計非常好,可以安全裝住熱狗棒,仲會提供埋醬汁🥫✅年糕香腸串$20年糕口感煙靭,超多醬汁相當濃味✅橙汁$25冰凍嘅橙汁消暑解渴🍊原粒橙放上面,視覺效果夠灑誇張😂原來隻橙係真材實料,咁啱買返屋企有飯後水果食,如果平時出街就好似有啲浪費隻橙💛好味指數:4.5/5 💜回頭指數:4.5/5📍阿里郎熱狗棒 (旺角)旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖

✅熱狗棒套餐$120

✅年糕香腸串$20
年糕口感煙靭,超多醬汁相當濃味
✅橙汁$25

💛好味指數:4.5/5 💜回頭指數:4.5/5

📍阿里郎熱狗棒 (旺角)
旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖
2023-05-14 50 views
.◾️◾️【 ✨旺角韓式芝士拉絲熱狗棒✨ 】 ◾️◾️◾️▎外型創意十足 多款口味選擇今晚嚟到呢一間位於旺角嘅熱狗外賣店主打售賣韓式熱狗棒😋多款口味選擇 外型創意十足十分滋味 其實我都係第一次食熱狗棒呢值得推介俾大家✨◾️◾️◾️◾️◾️ 【 General Info 】 ◾️◾️◾️◾️◾️▎Overall rating:8 out of 10▎Will Revisit?:Yes▎人均消費:Ard HKD 30 (平均每條價錢)▎前往方法:旺角地鐵站E2出口步行3分鐘▎餐廳位置:📍 阿里郎熱狗棒 (旺角)📍旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖◾️◾️◾️◾️◾️【 環境方面 】 ◾️◾️◾️◾️◾️👉Rating:8 out of 10呢間外賣店位於旺角鬧市當中位置非常便利 鄰近地鐵站🤓黃色嘅招牌非常搶眼👍餐廳推出唔少優惠餐平均都係二十幾三十蚊條性價比高 即叫即整 而且用心製作因此去到嘅時候都有見到唔少人幫襯旁邊更設有調味料區提供多款調味料選擇😋俾大家即場任添◾️◾️◾️◾️◾️【 精選菜式 】 ◾️◾️◾️◾️◾️餐廳提供多款特色熱狗棒大多數以芝士及腸仔做餡料😋今晚就嗌咗當中七款嚟食😀以下呢四款最為突出 (1) ✨薯條鴛鴦芝腸熱狗棒✨外型十分

◾️◾️【 ✨旺角韓式芝士拉絲熱狗棒✨ 】 ◾️◾️◾️

十分滋味 其實我都係第一次食熱狗棒呢
值得推介俾大家✨

▎Overall rating:8 out of 10
▎Will Revisit?:Yes

▎人均消費:Ard HKD 30 (平均每條價錢)

▎前往方法:旺角地鐵站E2出口步行3分鐘

最後 值得一讚嘅係
餐廳提供嘅外賣盒設計非常用心
可以將所有熱狗棒整齊放入去
更提供茄汁等 非常貼心👍
之前碌韓妹IG,成日見到佢哋食一種入面滿滿芝士,拉到好長絲嘅芝士熱狗棒,作為一個芝士星人見到已經流曬口水。原來喺旺角都有一間賣韓式熱狗棒店「阿里郎熱狗棒」😆 嚟到見到店舖設計好有個性,潮+型+可愛集一身,以黃色為主題嘅門面好Sharp醒✨熱狗棒即叫即炸,等待期間陸續客人變多,感覺女仔都好鐘意呢啲又靚又好食嘅韓式食物,可以打卡嘛😆 熱狗棒有多款味道選擇,外皮創意十足,口味好特別~另外醬料嘅選擇都有好多,可以自己自由配搭,如果外賣返屋企仲會畀包裝嘅韓式醬汁添,好貼心🥰1. 雙重芝士拉絲叫呢個要有被芝士淹沒嘅心理準備😂外面包裹住麵糊製成嘅麵包,一咬開係滿滿嘅芝士🧀香氣填滿整個口腔,可謂芝士濃度Max!(如果即場食記得小心入面嘅芝士會辣親咀) 滿滿嘅芝士彷彿迫不及待要爆出嚟咁,一下子就將你融化咁😂2. OREO係我最鍾意嘅一款。Oreo 外皮黑黑的就已經好吸晴了,皮係脆中帶點鬆軟,之後係香甜嘅芝士奶香,喺黑色熱狗棒中拉出黃色芝士絲好療癒,非常滿足👏3. 薯條鴛鴦芝腸終於體會到咩叫食物與圖片一致啦✨ 外面包滿金黃色嘅薯條粒粒,所以比起一般熱狗棒粗身,薯香十足+酥酥脆脆,好惹味✔️ 腸仔都食得出好有

1. 雙重芝士拉絲

2. OREO

3. 薯條鴛鴦芝腸
終於體會到咩叫食物與圖片一致啦✨ 外面包滿金黃色嘅薯條粒粒,所以比起一般熱狗棒粗身,薯香十足+酥酥脆脆,好惹味✔️ 腸仔都食得出好有肉感,所以對於胃口細嘅女仔,一條薯條鴛鴦芝腸棒可以當正餐,因為飽腹感都幾強。

4. CHEETOS
面頭灑滿CHEETOS碎,入面包住芝士,食到最後用腸仔收尾,滿足👀 雖然熱狗棒大大條,不過木籤插得好穩陣,唔會話食到一半就好驚會成嚿跌落嚟,值得一讚!

原來韓式熱狗棒拉絲唔係一個gimmick,食過之後先發現真係會拉到好好好好長~感覺可以同朋友嚟一個拉絲比賽👫亦好適合拎去野餐,七彩繽紛嘅芝士熱狗棒真係好啱一大班朋友打卡share💡

*店內仲有幾款飲品及小食售賣,一於一次過買番屋企邊煲韓劇邊食😆

柑橘碳酸水
靈活嘅香橙置於杯頂,一下子吸引咗我嘅目光,拎喺手上絕對係萬眾矚目🤭 味道清新爽口,飲一啖全部都係柑橘嘅酸香,係屬於夏天嘅味道,補充維他命C一流✔️

年糕香腸串
係韓國近幾年好流行嘅街頭小食,一條年糕一條香腸嘅串串搭配十分吸晴,油炸過嘅香腸同年糕好夾,香腸有自己嘅焦香,肉質飽滿;而年糕就係軟軟糯糯,軟硬程度啱啱好,配上甜辣醬及沙律醬開胃又惹味✨

芝士條
芝士條外面鬆脆,內裡絲滑,咸香濃郁~雖是熱量炸彈,邪惡滿分,但不減我對佢嘅喜愛😂
TakeAway
📍 阿里郎熱狗棒 (旺角)人氣韓式拉絲芝士熱狗棒店🇰🇷芝士控必試🧀有多款不同口味熱狗棒配上份量十足, 煙靭嘅拉絲芝士,加上多款熱狗醬料顏擇🤩好滿足🤤即叫即整, 熱辣辣👍🏻✨ S1餐-熱狗2個+芝士球4粒+年糕香腸串 $120我地揀左💫Sausage Cheese Cheetos🧀 & 💫Sausage Cheese Corn🌽 熱狗外層炸得黃金香脆💛包住中間一條腸仔, 一條外層沾上Cheetos碎, 芝士味更重, 另一條外層沾上粟米粒,更有咬口😁芝士球入面有豬肉,帶點微辣幾惹味😋 年糕香腸串, 香腸煎得好香👍🏻年糕煙靭✨ Sausage Cheese Oreo ⚫️ $38熱狗外層炸得黃金香脆, 都係包住中間一條腸仔, 外層沾上Oreo碎, 咸咸甜甜幾好食✨ Tangerine ade 🍊$25好岩打卡🤣有一整個橙🍊係飲品上面, 飲筒穿過橙🍊下面係橙汁✨芝士條🧀 (買滿$120 送 3條 )芝士條外脆內而煙靭📍 阿里郎熱狗棒 (旺角)旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖

✨ S1餐-熱狗2個+芝士球4粒+年糕香腸串 $120

✨ Sausage Cheese Oreo ⚫️ $38

✨ Tangerine ade 🍊$25
好岩打卡🤣有一整個橙🍊係飲品上面, 飲筒穿過橙🍊下面係橙汁

✨芝士條🧀 (買滿$120 送 3條 )
芝士條外脆內而煙靭

旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖

2023-05-05 73 views
任意熱狗🌭️set (120hkd@4)叫左個Doritos、拉麵、招牌香腸芝士薯仔🧀🥔 all-in-one同埋粟米🌽芝士熱狗🌭️個人最推薦係classic嘅all-in-one,外面係滿滿嘅炸薯條,咬落非常之脆,但又唔會好油膩,腸仔都幾大條,麵包口感比較扎實,好有飽足感,Doritos必食,真係卜卜脆,增加口感,店員話Oreo都好多人簡,下次可以一試👀年糕香腸串(20hkd)見好多人都叫呢個,年糕好煙韌,外面稍為炸過,微微焦香,加埋照燒汁好食😆芝士波🧀 x炸薯條🍟(40hkd)大推呢個芝士波,入面會爆漿,濃濃嘅芝士蒜香🧄配埋波浪形薯條,熱辣辣最好食😋平日下晝黎都幾多人買,加上即叫即整,繁忙時間可能要稍為等一陣😋#foodiblum韓式
任意熱狗🌭️set (120hkd@4)

年糕香腸串(20hkd)

芝士波🧀 x炸薯條🍟(40hkd)

#foodiblum韓式
2023-05-04
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Tea)
2023-03-21 384 views
次次見到呢間野出面都有人排隊,今次友人鼓勵我買,就諗住試下。買左先知驚,女店員左手帶住手套,然後一時就收下錢,一時又整下熱狗,一時又撥下頭髮,然後見到佢拎住支熱狗又會撞到爐邊,超污糟。最好笑係個男店員話宜家先8點,然後個女店員就話fxck!想點先?等左10mins你重未出餐,你重嫌未收得工?我等左好耐,連人地既餐都有,終於到我。一拎上手,想去醬料區擠蕃茄汁都冇,其實支支都冇咁濟,要同佢講先換比你。味道呢?就係一條普通不過既炸熱狗。28蚊?等15mins?好後悔,咬左一啖要即刻影低有幾難食。
2023-03-07 334 views
行過見到咁多人排諗住好正,都幾多款式揀,買完等左10分鐘先有。舖頭同行人位又特別窄…又多人等,然後又好多人經過😥熱狗炸好後可以自行加醬汁/芝士粉。最無奈係拎上手之後發現大部分醬汁都係吉樽唧唔出,擺到亂晒龍,唔知邊支打邊支醬又冇人refill,最後是但唧同埋蘸左椰子糖粉。仲要支竹籤質地勁差,拮到我隻手有兩條木刺🙄🙄味道都係普通韓國麵包熱狗,唔知有咩咁特別希望佢地整野食之餘都顧下啲醬汁阿里郎熱狗🌭️$28

希望佢地整野食之餘都顧下啲醬汁

阿里郎熱狗🌭️$28