2024-01-23 827 views
地址-Cakebearbear北角電氣道233號城市花園商場第10座地下G45號舖💋明太子忌廉大蜆意大利粉,呢個意粉上菜時見到簡直心心眼,碟意粉係呈現出淡淡的粉紅色,再用D蜆圍住係側邊,勁有心思,而D蜆佢好大隻之餘,又唔會有砂,可以好放心咁食,而意粉方面,食落勁 CREAMY,口感爽滑,唔好睇佢份量唔多,但實際都勁飽肚。💋蒲燒原條鰻魚炒飯,佢一上菜時真係忍唔住嘩左一餐,條鰻魚好大條,而且勁厚肉,基本上可以確保到你每啖飯都能夠用鰻魚配上,而且佢條鰻魚係完全冇骨,佢配上的鰻魚汁好香濃,配上相對冇咁濃的珍珠米炒飯一齊食,味道層次豐富,好正!💋香脆薯角配黑松露醬,呢個薯角真係岩岩新鮮炸起,真係見到佢有煙出,所以食的時候要小心,唔好辣親,我好怕薯角會整得太鹹,而呢度的薯角味道都唔錯,唔會話太鹹,而且佢炸到勁脆身,好令人欣賞,佢配埋個黑松露醬,味道昇華左唔少。💋千語星晨,呢杯飲品睇落真係好適合用黎打咭,最吸睛絕對係頂頭個隻熊仔造型的冰,絕對謀殺左唔少的儲存空間,而佢唔係用水整成,所以就算佢溶晒都好,都唔會令到杯飲品變淡,呢個做法好貼心,而且佢杯飲品飲落酸酸甜甜咁,解膩作用一流。
地址-Cakebearbear
北角電氣道233號城市花園商場第10座地下G45號舖

• 千語星晨
  • 明太子忌廉大蜆意粉
2024-01-03 609 views
以招牌睡眠熊芝士蛋糕起家,由蛋糕網店到實體餐廳,都貫徹以熊bear bear為主軸,所以無論是店鋪內外裝飾,食物、飲品和甜品,都會發現熊蹤,是bear bear迷的打卡聖地。食物有水準,服務親切,今日和朋友舒適的坐了一個下午。*我們先點了個前菜:🏅芝士燒帆立貝($65)~ 帆立貝炙燒後甘甜滋味,表面有超香濃芝士和沙律醬,非常惹味。之後點了兩個午餐,加錢有小食和蛋糕。 🏅原條蒲燒鰻魚飯($120)~ 原條鰻魚咬落啖啖肉,肉質緊緻嫩滑,燒汁香濃好送飯。🏅是日燒魚配飯($85)~ 今日是鯖魚。師傅把鯖魚燒得外皮香脆,魚肉仍嫩滑有肉汁,完全無腥味,好好食。🏅韓風牛舌(+$12)~ 加少少錢就有的小食,以韓式醬汁慢煮製作,小辣,入味非常,牛舌口感彈牙。🏅伯爵茶慕絲熊仔蛋糕(+$50)~ 可愛❤️!伯爵茶味夠濃,慕絲幼滑少甜。🏅千語星晨(+$34)由蝶豆花熊仔冰、橙汁和菠蘿汁調配,清爽夠味。午餐跟香濃的🏅即磨咖啡(+$0)。
我們先點了個前菜:
🏅芝士燒帆立貝($65)
芝士燒帆立貝

之後點了兩個午餐,加錢有小食和蛋糕。
🏅原條蒲燒鰻魚飯($120)
~ 原條鰻魚咬落啖啖肉,肉質緊緻嫩滑,燒汁香濃好送飯。
遠眺蒲燒鰻魚飯

🏅是日燒魚配飯($85)
是日燒魚配飯

🏅韓風牛舌(+$12)
韓風牛舌

🏅伯爵茶慕絲熊仔蛋糕(+$50)
~ 可愛❤️!伯爵茶味夠濃,慕絲幼滑少甜。
伯爵茶慕絲熊仔蛋糕

🏅千語星晨(+$34)
由蝶豆花熊仔冰、橙汁和菠蘿汁調配,清爽夠味。
午餐跟香濃的🏅即磨咖啡(+$0)。
千語星辰
2024-01-03
$200 (Lunch)
遠眺蒲燒鰻魚飯
是日燒魚配飯
千語星辰
5 day(s) ago 0 views
適逢假期又出開北角,就帶仔仔去朝聖一吓呢間bookmark咗好耐嘅Cafe🤭呢間Cafe以熊啤啤🧸做主題,店內裝修以粉色系裝潢為主,除咗熊仔🐻造型蛋糕🍰、窩夫🧇、芭菲🍨同刨冰🍧甜品外,仲有牛扒🥩、各式意粉🍝、蒲燒鰻魚飯🍱等菜式,都幾多選擇👍🏻。仔仔雖然係男仔👦🏻,但入到餐廳見到咁多熊仔🐻🐻‍❄️🧸都心心眼😍,係咁同啲公仔🧸互動打卡📸😆由於仔仔話唔太肚餓🤤,所以我哋點咗一個午餐🥣,加錢升級特式飲品,再加一個甜品🍮😊午餐🥣~ 卡邦尼温泉蛋意粉♨️🍝火腿🐽、磨菇🍄同洋蔥🧅份量好足,醬汁非常濃郁,意粉軟硬適中,配埋温泉蛋真係好好味😋特式飲品🍹~ 千語星晨🌟特飲是由蝶豆花、橙汁🍊加菠蘿汁🍍,配搭而成,可以看得到分層,上面仲配埋主題熊仔,賣相一流🤩。味道酸酸甜甜,食完濃味嘅意粉🍝再喝特飲,份外覺得清新順口,岩哂唔鍾意太甜嘅朋友😍主題甜品🍮 ~ 芝士慕絲熊仔蛋糕🧸由於甜品種類非常多,我哋都㨂咗好耐先決定點芝士慕絲熊仔蛋糕🧸。呢個可愛睡眠造型嘅熊仔蛋糕🍰,一上枱已經非常吸睛👀,打卡一流📸。味道方面,慕絲口感軟滑,芝士味非常濃厚,岩哂喜歡芝士🧀仔仔同媽媽🤩餐廳食物食得又睇得,環境仲相當舒服😌,我哋平日去人流

午餐🥣~ 卡邦尼温泉蛋意粉♨️🍝

特式飲品🍹~ 千語星晨🌟

主題甜品🍮 ~ 芝士慕絲熊仔蛋糕🧸

餐廳食物食得又睇得,環境仲相當舒服😌,我哋平日去人流不多,真係可以慢慢嘆👍🏻
卡邦尼温泉蛋意粉
芝士慕絲熊仔蛋糕
$150 (Lunch)
卡邦尼温泉蛋意粉
2024-05-24 0 views
同姨娚女食野搵左間好啱打卡的餐廳餐廳以由蛋糕網店起家 招牌係睡眠熊所以裝修都以熊仔為主 有好多擺設同公仔🧸姨娚女一入去就坐左係最大隻熊仔個張枱啦🐻🍤黃金鹹蛋鳳尾蝦忌廉意大利粉店長推介新菜式 鳳尾蝦圍住成碟意粉黃金鹹蛋忌廉夠香夠CREAMY 每啖意粉都好掛汁🐂紐西蘭草飼無激素肉眼牛扒配薯蓉牛扒大塊厚身 牛味濃又多汁薯蓉軟滑 唔食薯蓉既可以轉薯角或者甜蕃薯條配菜有翠玉瓜 蕃茄同蘆筍🗻富士山下由白色的忌廉和藍色的藍桔代表富士山一隻粉紅色的熊啤啤代表餐廳杯入面有粒會發光既冰粒 成個造型好靚味道係柑橘荔枝梳打甜甜的 寒天有咬口呢杯飲品打卡一流 味道都好好
同姨娚女食野搵左間好啱打卡的餐廳

杯入面有粒會發光既冰粒 成個造型好靚
味道係柑橘荔枝梳打甜甜的 寒天有咬口
呢杯飲品打卡一流 味道都好好
2024-05-22 0 views
約左朋友係北角城市花園呢間充滿住小熊既餐廳食野餐廳裝修簡潔光猛 一入去就見到每張枱都有小熊裝飾 燈係雲的形狀好夢幻 香辣蒜蓉蜆肉意大利粉 (走辣)餐牌寫明可以走辣 啱哂小朋友食蜆肉舖滿個碟 覆蓋哂意粉蒜蓉意粉彈牙All Day Breakfast好豐富呢 大大份好啱打卡假日食到咁豐富的All Day Breakfast 心情都靚D窩夫配蜜糖 薯餅配茄汁 有牛仔腸 煙肉 蕃茄 炒蛋 黑松露炒雜菌大滿足😌伯爵茶慕絲熊仔蛋糕 造型好可愛 小熊訓係碟上面伯爵茶味濃 慕絲軟滑富士山下一坐低就俾呢杯飲品吸引 識發光既富士山粉紅色既小熊好嘆咁訓係忌廉上面後面仲有兩朵花襯托住靚到唔捨得飲二人套餐有熊仔飾物送又有印花咭儲印仔送熊仔都幾靚架
約左朋友係北角城市花園呢間充滿住小熊既餐廳食野
香辣蒜蓉蜆肉意大利粉 (走辣)
餐牌寫明可以走辣 啱哂小朋友食

二人套餐有熊仔飾物送
又有印花咭儲印仔送熊仔
都幾靚架
2024-05-20 1 views
見近排好多人去 Cakebearbear 食飯打卡,我地都帶妹妹嚟影吓靚相先📸呢度好多🧸🧸🧸真係充滿童真☺️我地叫咗明太子松葉蟹肉蟹籽意粉明太子醬汁濃杰度啱啱好,意粉做到掛汁效果,配埋海量松葉蟹肉&蟹子,成個配搭鹹香鮮味都好突出👍🏻鹽燒牛舌溫泉蛋飯牛管煎得好香,咬落夠晒稔👍🏻撈埋溫泉蛋味道更上一層樓😍千語星晨碟豆花,橙汁,菠蘿汁有隻🧸喺最頂外形好打卡able😍果汁飲落唔算太甜☺️花見玫瑰,荔枝,梳打有個大玫瑰冰喺入面😍荔枝梳打味道偏甜芝士慕絲熊仔蛋糕外型係🧸💤😍😍😍慕絲蛋糕夠軟滑,食落芝士味香濃呢度環境好pink 真係啱晒打卡🩷食物都比想像中高質😍下次嚟試埋晚餐先😋😋😋

我地叫咗

鹽燒牛舌溫泉蛋飯
牛管煎得好香,咬落夠晒稔👍🏻
撈埋溫泉蛋味道更上一層樓😍

千語星晨
碟豆花,橙汁,菠蘿汁
有隻🧸喺最頂外形好打卡able😍果汁飲落唔算太甜☺️

玫瑰,荔枝,梳打
有個大玫瑰冰喺入面😍荔枝梳打味道偏甜

外型係🧸💤😍😍😍
慕絲蛋糕夠軟滑,食落芝士味香濃

2024-05-18 0 views
再訪Cakebearbear 💕呢類型嘅Cafe有好多 但係呢度除左環境靚岩打卡 估唔到既係原來啲嘢食都好好味😋得知係一對情侶經營 一定要再嚟支持下👍🏻完全係食物度感受到佢地既用心🥰今次試左個二人套餐$568👯沙律有煙鴨胸溫泉蛋沙律 前菜我地揀左磯煮鮑魚 主菜有五款我地試左黑松露意粉 黑松露味好濃郁好香😍 同埋牛扒🥩+$50 牛扒好大份 好juicy肉質好冧身 食完主菜其實已經好飽 不過都要試下佢地個招牌熊仔蛋糕🐻‍❄️伯爵茶味好香唔會太甜 好好味 太飽已經食唔落窩夫 唯有下次再試🥲
再訪Cakebearbear 💕
得知係一對情侶經營 一定要再嚟支持下👍🏻
完全係食物度感受到佢地既用心🥰
今次試左個二人套餐$568👯
沙律有煙鴨胸溫泉蛋沙律
前菜我地揀左磯煮鮑魚
在母親節前夕,帶媽媽來到一間啤啤的主題餐廳,率先同媽媽慶祝一番。餐廳除了有不少的啤啤熊相伴用餐外,母親節又點不少得一束靚靚鮮花,送比愛打卡嘅媽媽。🧑🏻‍🦰🌹🐻✨餐廳有多款西式和日式的dinner set選擇,款式吸引,真係會有少少選擇困難症呢!✨ 燒牛舌溫泉蛋飯($125),每片牛舌都幾厚身,爽彈又有咬口,牛舌以鹽燒得夠哂香口,溫泉蛋的蛋汁撈飯夠哂濃香滑溜。🐮👅🍳✨ 香草羊架配甜蕃薯條($169),羊架好肥美,油香味重,燒至7成熟左右,羊架咬開帶少少粉嫩的紅肉,肉質夠哂嫩滑,淋上燒汁好惹味。蕃薯條帶點甜味,炸得幾香口。🐑🥩🍠✨ 熱情果梳打(+$16),熱情果梳打有粒粒椰果肉,上層加了一層cream,幾有夏日的氣息。🍹☀️✨ 玫瑰鮮奶(+$16),全部鮮奶系列都會見到啤啤的足跡,可愛的啤啤劃在鮮奶上多了一份打卡元素。鮮奶入口奶味極之濃滑,帶有微微的玫瑰香味,兩者味道都幾夾。🌹🥛✨ 芝士慕絲熊仔蛋糕($68),因這份慕絲熊仔做得太神似的緣故,神還原熊啤啤毛聳聳的外型,而且慕絲入口很軟滑,其實已經吸引我第二次過黎食了。今次我早已經係openrice預先訂座,餐廳會提供免費的畫碟服務。順道趁着熊

燒牛舌溫泉蛋飯

香草羊架配甜蕃薯條

玫瑰鮮奶

芝士慕絲熊仔蛋糕

✨ 芝士慕絲熊仔蛋糕($68),因這份慕絲熊仔做得太神似的緣故,神還原熊啤啤毛聳聳的外型,而且慕絲入口很軟滑,其實已經吸引我第二次過黎食了。今次我早已經係openrice預先訂座,餐廳會提供免費的畫碟服務。順道趁着熊啤啤為媽媽送上節日的一份心意。🐻❤️☺️
燒牛舌溫泉蛋飯
香草羊架配甜蕃薯條
玫瑰鮮奶
芝士慕絲熊仔蛋糕
一間bearbear🧸為主題既主題餐廳🩷環境充滿夢幻感,好岩同閨蜜或小朋友一齊黎呀💓氛圍感好好.好靚呀🥰又好看又好的餐廳!!!!完全唔只係打卡,內涵都擁有‼️🍝明太子忌廉大蜆意大利粉:明太子同忌廉令意粉味道好濃郁,加上大蜆好大粒,圍住意粉邊,賣相精緻!意大利粉煮得岩岩好,軟硬適中,口感好味。🥙煙三文魚蕃茄沙律:煙燻的三文魚整咗一朵玫瑰花出嚟,好靚,打卡一流!沙律新鮮健康,低卡之選~🍧士多啤梨雪花冰:都係好靚好可愛😍粉紅色漸變,分量好多,1個人係食唔曬~雪花冰質感輕盈柔滑,搭配新鮮既士多啤梨,口感清爽凍冰冰超級解暑,完全係夏天解暑絕佳選擇👍🏻🧸🍹千語星農:結合左蝶豆花、橙汁和菠蘿汁,口感好豐富,冰塊造型成熊仔的設計非常可愛,賣相紫色漸變橙黃色,好似日落黃昏咁,好吸睛💜🧸🍹初戀:飲品以士多啤梨和牛奶mix出黎🥛口感柔和,唔會好甜..一樣有冰塊造型成熊仔的設計,粉紅色漸變效果增添左少女氛圍💗

🍝明太子忌廉大蜆意大利粉:

• 千語星晨
  • 明太子忌廉大蜆意粉
  • 初戀
2024-05-13 8 views
從一個偶然的機會,我們發現了一間充滿夢幻氛圍的BEAR BEAR餐廳,這讓我無法抗拒地決定約上閨密一起來這裡打卡。餐廳內全是可愛的小熊公仔,而且還有一個漂亮的花亨打卡位,可惜今次被別人先訂了。香煎比目魚配粗蕃薯條 $145比目魚的表面煎得金黃酥脆,咬下去,雪白的魚肉味道溫和鮮甜,魚肉鮮嫩多汁,肉質厚實而柔軟,搭配的蔬菜烤過,帶出了鮮甜味,還有炸得酥脆的蕃薯條,外皮酥脆內層甜糯,甜甜的,比薯條更美味。炙燒芝士海膽醬帆立貝意大利粉 $165鋪滿了大量木魚片及紫菜絲,大大隻連殼帆立貝鋪滿了沙律醬,經過炙燒後,散發出誘人的香氣。還有海膽醬的濃郁和芝士的香濃相輔相成,口感也豐富稠密,帶點鹹香,意大利粉煮得剛好,爽口又彈牙,與醬汁完美結合 。初戀 套餐加45就可以轉熊仔飲品,其實這個飲品才是主角,實在太可愛,士多啤梨加牛奶,整杯都是粉粉紅紅的,士多啤梨的酸甜和牛奶的濃郁的奶香味,熊仔造型的給人一種治癒的感覺 。夢幻 另一杯夢幻飲品,雖然這杯沒有熊仔,但是有顏色十分漂亮,白桃的味道的香甜和乳酸的微酸相互融合,加上藍桔的清新和梳打的氣泡,形成了酸酸甜甜的味道,十分清爽。

香煎比目魚配粗蕃薯條 $145
炙燒芝士海膽醬帆立貝意大利粉 $165
初戀
夢幻
2024-05-10 9 views
以下價錢須+1******************************呢間小店裝潢充滿少女心每個角落都有熊啤啤嘅蹤影🐻***🥢明太子松葉蟹肉意粉 $128大推!!!滿滿的明太子醬汁真係落得一啲都唔手軟😍醬汁多到夠我撈埋飯食 實在太正🥹***🥢他他醬吉列豬扒飯 $108吉列豬扒炸衣香脆豬扒本身偏乾身食落唔會好油👍🏻***🥢韓風牛舌 跟餐+$12呢個唔係平時食開嘅汁煮牛舌味道似壽司店嗰種橙色芝麻八爪魚同牛舌又幾夾🤭***🥢紐倫堡香草蛇餅腸 $78好得意 真係卷到好似蛇餅咁😂食到香草味得黎唔會太濃烈唔係幾鐘意食腸嘅我都覺得唔錯😗***🥢初戀(士多啤梨牛奶) 跟餐+$34呢杯特色嘢飲真係好打卡!有隻士多啤梨熊熊冰訓係面頭😍士多啤梨唔係好假嘅甜味👍🏻
以下價錢須+1
好得意 真係卷到好似蛇餅咁😂
食到香草味得黎唔會太濃烈
唔係幾鐘意食腸嘅我都覺得唔錯😗
🥢初戀(士多啤梨牛奶) 跟餐+$34
呢杯特色嘢飲真係好打卡!
有隻士多啤梨熊熊冰訓係面頭😍
士多啤梨唔係好假嘅甜味👍🏻
明太子松葉蟹肉意粉
他他醬吉列豬扒飯
韓風牛舌
紐倫堡香草蛇餅腸
初戀(士多啤梨牛奶)
明太子松葉蟹肉意粉
他他醬吉列豬扒飯
紐倫堡香草蛇餅腸
初戀(士多啤梨牛奶)
🍰芝士慕絲熊仔蛋糕$58睡眠熊仔造型🧸,可愛到唔捨得食😍,絕對igable,慕絲營造出熊仔的外形,口感順滑creamy,入口即融,芝士奶香味突出🧀唔甜🍝腐乳卡邦尼意粉 $112驚喜fusion菜,估唔到腐乳同卡邦尼咁夾,加左腐乳更加鹹香,醬汁creamy唔會膩,意粉掛汁,配料有洋蔥🧅、火腿🥓、同埋菇😝🐟香煎比目魚配薯蓉$145比目魚大塊厚實🐟,煎到金黃色,魚皮香脆魚肉滑👍🏻,配開胃既柚子醬汁😆,雜菜蕃茄🍅同翠玉瓜🥒都有煎過既,配菜薯蓉都好好食幼滑綿密😋☕️熊仔冷泡茶 +$16冷泡茶系白桃烏龍☕️,冷泡茶唔甜解膩😆,連個樽都系熊仔🧸,非常可愛,仲可以帶走😊.🍹千語星晨 $68由蝶豆花、橙汁🍊同埋菠蘿汁🍍整成,色彩繽紛,上面仲有熊仔造型既冰🧊,呢杯嘢飲夠哂吸晴😍,味道甜甜地開胃清新✨餐廳以熊仔為主題,裝修夢幻充滿少女心,座位舒適,被熊仔包圍着用餐,仲有好多打卡位,絕對系聚會慶祝既好地方😍
🍰芝士慕絲熊仔蛋糕$58

🍝腐乳卡邦尼意粉 $112

🐟香煎比目魚配薯蓉$145

☕️熊仔冷泡茶 +$16
🍹千語星晨 $68

• 睡眠熊芝士蛋糕
  • 芝士慕絲熊仔蛋糕
2024-05-05 10 views
朋友沒介紹錯,這間位於北角的cakebearbear超適合打卡和吃美食!幾乎每個角落都可以見到bear仔和其它得意的小玩意,仲有一個類似空中花園的靚靚打卡位,真是好sweet! 士多啤梨醬窩夫配睡眠熊芝土蛋糕以新鮮的啡色芝士製成一個可愛的熊仔睡在窩夫上,不僅外觀誘人,味道也是十分美味!熊仔口感絲滑,入口即化,散發出濃郁的芝士芳香。士多啤梨熊仔芭菲一個小巧可愛的粉色熊仔造型,讓人不禁心生喜愛,不僅有令人驚艷草莓的視覺效果,仲有令人垂涎的味道!士多啤梨酸甜的滋味,鮮奶油濃郁的奶香,士多啤梨雪糕綿密滑膩,棉花糖的柔軟口感則是增添了層次感,真是舌尖上的幸福!辣番茄蝦意粉每一口意粉都能散發出濃郁的番茄味和辣味,同時伴隨著蝦仁的鮮美。吃了甘多甜品,吃它就相當適合,辣的恰到好處!千語星晨有紫色bear、蝶豆花、橙汁和菠蘿汁,簡直就是口感和視覺的雙重享受!
士多啤梨醬窩夫配睡眠熊芝土蛋糕

士多啤梨熊仔芭菲

辣番茄蝦意粉

千語星晨
今次嚟到北角試下一間特色西餐和甜品,餐廳位於北角城市花園內,餐廳佈置得好似熊仔樂園咁,好多打卡位,同埋好多啤啤毛公仔又大又細,毛公仔都好乾淨,座位都有幾款唔同嘅選擇,有梳化位,喜歡啤啤熊的一定不可以錯過,食物方面都非常好,味道和擺盤都好好, 還有就係全部甜品都是自家制的,小店加油 😘燒牛舌溫泉蛋飯 加配韓風牛舌我哋揀咗牛舌溫泉蛋飯,牛舌燒得好香,裏面仲係好juicy的,軟得嚟有少少咬口,係我鍾意嘅口感,溫泉蛋煮得剛剛好,篤穿佢漏啲蛋汁出嚟好自癒,撈埋啲日本米一齊食,好正另外我們點餐嘅時候加配了韓風牛舌,這個牛舌是冷盤嚟的,佢係用了特製嘅醬料醃製而成,酸酸微微,入口都幾得意 😊香草羊架配薯蓉 (upgrade咗做薯角)另外我哋就揀了羊架配薯角,羊架有三大塊,塊塊都好多肉,醃製得好好,唔會話好重味冚曬羊嘅味道, 火喉控制得好好,啲肉好軟熟,薯角係即叫即炸,炸得好香脆,裏面亦有好多薯肉,擺盤都相當好,好似高級西餐咁 🤩芝士慕絲熊仔蛋糕之後甜品我哋選了芝士慕絲熊仔蛋糕,佢係一個cream cheese嘅蛋糕,好濃鬱嘅芝士味,好軟滑,看住睡覺嘅熊仔,真係唔忍心吃 🥹茉莉花茶 & 伯爵茶最後飲返杯

燒牛舌溫泉蛋飯 加配韓風牛舌

香草羊架配薯蓉 (upgrade咗做薯角)

茉莉花茶 & 伯爵茶
最後飲返杯花茶和伯爵茶,可以一路慢慢飲,一路欣賞餐廳嘅佈置,仲可以週圍打卡,當然傾計亦都冇問題,可以好chill,relax咁好好enjoy 這一餐飯,好完滿 🤗

2024-04-28 5 views
🍽️ Cakebearbear 🍰📍 Address: Shop G45, G/F, Block 10, City Garden South, 233 Electric Road, Fortress HillThe atmosphere at Cakebearbear is filled with a girlish charm, adorned with adorable teddy bears 🐻, making you feel like you're in a fairy tale world 🎠🎡. 😍😍We ordered:1. E.AllDay Breakfast ($120): A breakfast set that satisfies various taste preferences throughout the day.2. Black Truffle Foie Gras Rice ($165.00): A luxurious dish with rich flavors.3. Sleeping Bear Cheesecake ($58.00): A cute-l
🍽️ Cakebearbear 🍰

We ordered:
3. Sleeping Bear Cheesecake ($58.00): A cute-looking cheesecake with a smooth and delicate texture.

We also tried the Ice Matcha Latte ($16.00): A refreshing and thirst-quenching matcha drink.

Cakebearbear not only offers delicious food but also provides a delightful and dreamy experience. If you enjoy a cute and sweet atmosphere, it's definitely worth a try! 🌟🍴✨