2024-05-23 57 views
牛大人台灣火鍋吃到飽,主打台式火鍋放題 ,佈置簡潔明亮, 環境舒適寬敞,今晚點了『 澳洲極上和牛吃到飽』套餐, 120 分鐘任飲任食, 火鍋材料有高質牛肉、 台式小食、自助火鍋配料、 飲品及甜品 ,只需要 $298 , 十分超值 。 台灣鳳梨雞湯鍋底:香氣十足的鍋湯中, 浸泡著豐富鳳梨肉, 滑溜雞件 , 超甜粟米等, 湯底鮮甜中帶淡淡鳳梨香氣, 讓人喜歡。 飲品區: 汽水款式豐富,喜歡膠樽支裝冷泡茶系列, 有桂花烏龍 、洛神花、白桃烏龍等, 冰爽解膩。自助區:多款式肉丸、各種蔬菜,用獨立透明膠兜盛載, 放於冷藏櫃, 新鮮衛生 。最 最愛吃香菇貢丸及芋心貢丸, 入口十分 爽彈,加上香菇及芋頭提香, 口感一流 。 皇帝菜、娃娃菜 、萵筍,油麥菜, 灼熟後 , 吸收了湯底精華, 翠綠爽甜。 火鍋必點的牛肉:🔸️每位贈送 M5 和牛牛丸兩粒,十分巨型爽彈, 牛味香濃, 日本生蛋或熟蛋半隻, 蛋香吸引。 🔸️澳洲和牛M5牛肩卷, 油花滿佈, 輕輕一涮便可 ,鮮味柔軟。 🔸️美國SRF黑牛肉 ,雪花紋理, 油脂豐富, 軟嫩滑溜, 充滿肉汁。🔸️安格斯牛一口牛及安格斯牛小排, 色澤嫩紅, 肉質柔軟, 鮮

台灣鳳梨雞湯鍋底:

飲品區:

自助區:

火鍋必點的牛肉:
🔸️安格斯牛一口牛及安格斯牛小排, 色澤嫩紅, 肉質柔軟, 鮮味肉汁填滿口腔。

🦐海鮮:
🔸️台灣鱸魚片
🔸️新鮮海蝦
🔸️鮮甜海蜆
🔸️蟹籽墨魚漿
🔸️章魚珍珠漿
🔸️干貝鮮魚漿
🔸️ 水魷魚
薄切的鱸魚片,魚肉鮮甜滑溜。 大隻的海蝦, 充滿光澤, 鮮甜彈牙。干貝鮮魚漿、章魚珍珠漿、 蟹籽墨魚漿, 鮮香爽彈, 真材實料, 還吃到粒粒鮮味蟹籽粒、 章魚粒及干貝。海蜆, 挺身飽滿, 好鮮味。 水魷魚, 嚼勁Q彈 , 口感一流 。

最後吃了 movenpick 雪糕 , 及夢王布甸, 香甜滑溜,冰涼透心, 為今日暖笠笠火鍋畫上完美句號 !

2023-12-26 2254 views
天氣一轉凍 就好想同友人打返個邊爐😝我就揀咗牛大人荃灣分店😉 地點方便 我同友人食咗呢個澳洲極上和牛120分鐘放題 呢個餐仲額外送每人兩粒澳洲M9和牛牛丸😙 我地揀咗牛大人紅燒牛骨鍋做湯底 配埋牛肉真係好夾肉類呢個套餐有好多款牛肉可以選擇 我地樣樣都嗌咗試吓 上腹牛五花 SRF美國黑牛後腿肉 安格斯牛小排 安格斯特選牛板腱 質素都中上🐮 不過我就最鍾意呢個餐獨有嘅澳洲和牛M5牛肩卷 牛肉味濃 油香十足🤣 如果唔食牛肉嘅朋友 都有其他豬 羊同雞嘅選擇🐥 包括有西班牙豬梅肉片 豬雪花肉片 紐西蘭羊卷肉同埋花雕酒雞件✌🏻其他配料 海鮮類有鮮甜海蝦 台灣鱸魚片 海蝦新鮮彈牙🦐 仲有好多滑可以揀 呢期特別推介黑松露海鮮漿 唔好睇佢黑鼆鼆 味道都唔錯㗎 其他日常都有嘅漿 蟹籽墨汁漿 干貝鮮魚漿 真味牛肉漿 澎湖花枝漿 質感都唔錯 個人最鍾意蟹籽墨汁漿 有蟹籽嘅口感就更豐富😗 仲有百配鵝脆腸 牛媽秘製滷牛筋 牛肚同埋大腸 真係滷得好入味🫢熟食放題點少得啲炸物呢🤓 我哋揀咗鬼馬松露油條同鬼馬老油條 仲有超啱打邊爐食嘅爽脆炸魚皮同即炸午餐肉 另外仲有台式小食嘅選擇私房鴨血同真豬小香腸🐷自助區有多種丸類同

肉類
澳洲M9和牛牛丸

其他配料

熟食

自助區
有多種丸類同埋蔬菜選擇🥬 仲有多款汽水同紙包飲品 我就比較鍾意飲無糖嘅冷泡茶 呢次我飲咗白桃烏龍同桂花烏龍 兩款茶都好清新

最後仲有每人一款甜品 我同友人一人揀咗一款雪糕 為呢餐台式火鍋放題畫上完美嘅句號 捧住個肚離開啦🤣
2023-12-13 1650 views
講到放假、節日嘅嘢食🎊,點可以唔係打邊爐放題💕!成班朋友喺冬天烚吓烚吓☃️,仲可以無限添食先係最爽✌🏻。今次我哋就嚟到一間人氣連鎖台式火鍋店🇹🇼,去咗 #荃灣 大鴻輝分店,🇦🇺澳洲極上和牛套餐🐮正價時段每位$328 。🥘牛大人紅燒牛骨湯呢個湯底真係好濃郁🤩,本身骨湯已經好香濃🦴,而且仲有紅燒油嘅香味🔥,用嚟打邊爐好吸引♨️。🐮牛類種類超級多😍,真係選擇困難呀。呢個套餐特別有一啲靚嘅牛肉,有澳洲M9和牛牛丸🇦🇺、手切封門柳🔪、安格斯牛小排🐄、澳洲和牛M5牛肩卷🇦🇺、美國PRIME極級肩里肌🇺🇸。牛肉香味🤤、油脂香味、軟諗口感都做到💕,肉質好好。🐷豚肉豬肉嘅選擇都唔少🥳。有豬雪花肉片❄️、西班牙豬梅肉片🇪🇸、西班牙豬五花片。油脂感真係好正😋。🐑羊肉鍾意食羊嘅朋友😍,仲可以揀紐西蘭羊卷肉🇳🇿,夠晒滿足!🐔雞肉呢度嘅雞肉都好有台灣特色🇹🇼,係花雕酒雞件🍶,比起一般火鍋放題♨️更加有心思。🌊海鮮另一個我哋好鍾意嘅💕就係呢度嘅海鮮🌊,有台灣鱸魚片🐟、沙白🐚、蟹籽墨汁漿🦑、干貝鮮魚漿🎏、章魚珍珠漿🐙。沙白點埋自己溝嘅醬汁😛真係好滿足。🥗配菜呢度仲有自助吧🫧,可以自己攞好多配料,連水魷🦑、牛柏葉🐮、海帶結🪢等

🥘牛大人紅燒牛骨湯

🐮牛類

🐷豚肉

🐑羊肉
鍾意食羊嘅朋友😍,仲可以揀紐西蘭羊卷肉🇳🇿,夠晒滿足!

🐔雞肉

🌊海鮮

🥗配菜
呢度仲有自助吧🫧,可以自己攞好多配料,連水魷🦑、牛柏葉🐮、海帶結🪢等等都有,一啲都唔輸蝕。飲品🥤除咗可以喺雪櫃揀🧊,仲可以自己order手搖㖭🧋。最後仲可以揀埋Häagen-Dazs雪糕🍨,或者台中涼粉凍❄️。
2023-12-11
5 day(s) ago 0 views
台式吃到飽火鍋食得最多都係牛大人,餐廳主打台式放題,牛肉品質整體唔錯,食物種類選擇多,今次試咗澳洲極上和牛套餐,19:30之前離坐只需要$298,好抵食!適逢而家「夢王祭」,而家到6月23日晚市叫呢個套餐仲可以獲得夢王生雞蛋或醬油溏心夢王蛋一隻,小食三色鮮蔬夢王脆蛋仲係可以任點!我同朋友都點咗醬油溏心夢王蛋,味道真係比平時嘅雞蛋濃郁,甜品方面可以有夢王布丁選擇,蛋味都真係特別香🍮除咗任食之外,飲品亦好多選擇,其中我最愛嘅一定係白土烏龍茶🍑 Like 牛大人社交平台仲有得送夢王布丁珍珠奶茶添🧋火鍋湯底方面我就要左秘製麻辣鍋,如果鍾意小小辣都嘅話可以試吓新推出嘅三椒酸菜鮮魚鍋或者醍醐蕃茄酸辣鍋,唔食得辣嘅話我就會推介台灣鳳梨雞鍋,酸酸甜甜都幾特別㗎✌🏻我最推介嘅牛肉選擇絕對係SRF美國黑牛後腿肉同澳洲和牛M5牛肩卷,淋得黎又夠牛味,不過記得唔好煮得太耐,過熟就會影響口感㗎啦🥩蟹籽墨汁漿亦係我一定會重複點,好香嘅墨魚味,仲有啲粒粒墨魚真係真材實料㗎!另外贈送嘅澳州和牛牛丸都好夠肉汁,好彈牙,每人限定得2粒㗎咋!▪️ 澳洲極上和牛 $298 (19:30前離座)

▪️ 澳洲極上和牛 $298 (19:30前離座)
最近牛大人推出了夢王祭,用上來自日本神戶兵庫縣的夢王雞蛋來製作不同的食品,還是連續三年獲獎的雞蛋呢!蘭王蛋就聽多了,夢王蛋也是第一次聽了!而且只要叫澳洲極上和牛套餐的客人就可以享用夢王生雞蛋或夢王醬油溏心蛋了,還有其他可以下單!澳洲極上和牛套餐(328元)一開始就是送上溪洲M9和牛牛丸,每人兩粒,吃起來牛味香濃,而且入口爆汁,跟普通的完全不一樣!而主角夢王雞蛋,我們就各要了一款,夢王生雞蛋蛋黃呈橙黃色,質感非常新鮮,而且完全不腥,特別適合配上牛肉來吃,增加嫩滑的口感和濃濃的蛋香!夢王醬油溏心蛋是剛剛好的溏心,醃得非常入味,蛋黃味亦非常香濃,令人回味的!這次的湯底我們就選了牛大人紅燒牛骨湯,味道濃香,有牛骨香味,感覺就是用平常吃麵的紅燒牛肉湯來吃火鍋了!到主食牛肉了,這套餐可以吃上全部不同的牛肉,不過最高質素的還是M5牛肩卷和牛小排,前者肉味較濃,後者嫩滑有油香,個人喜歡後者多一點!其他下單的食物也有很多可以選,而且也有新加的食物,如鵝腸,章魚漿,松露油條等等,都挺有驚喜的,特別是鵝腸,非常爽脆!而且還有用夢王蛋來製成的三色鮮蔬,有秋葵,南瓜和薯仔,吃起來特別香脆!最後甜品時候,現在除了

澳洲極上和牛套餐(328元)

最後甜品時候,現在除了每人一款雪糕或仙草外,還有夢王布丁,口感更嫩更滑,蛋味更香濃!

2024-05-22
好耐冇食牛大人火鍋🍲見佢最近同日本頂級雞蛋「夢王」合作,全新推出 「夢王祭」😍😍出咗幾款新產品全部都好吸引‼️今晚即刻拉埋個friend一齊去試吓😛而家牛大人仲推出咗兩個新嘅全新火鍋湯底👇🏻🍅醍醐蕃茄酸辣鍋:刺激爽嗆,開胃解膩🐟三椒酸菜鮮魚鍋:酸香可口,微辣滑順諗咗好耐,最後都係想試眷村白玉酸菜鍋,除咗有用古法自然醃漬發酵嘅酸菜,仲配五花肉、蛤蜊等新鮮食材,湯頭酸咪咪特別開胃🤤極上和牛吃到飽套餐✨每次嚟都一定係揀呢個最頂級既極上和牛套餐💗可以瘋狂任食澳洲和牛M5牛肩卷🤣肉類🥩🔹安格斯特選牛板腱🔹美國PRIME極級肩里肌🔹SRF美國黑牛後腿肉🔹澳洲和牛M5牛肩卷🔹安格斯牛小排🔹澳洲M9和牛牛丸 (套餐贈送)最愛係澳洲和牛M5牛肩卷,肉質嫩滑柔軟、脂肪紋理分布均勻,散發獨特牛香味及豐富肉汁,入口鮮甜又Juicy!另外大推套餐贈送嘅澳洲M9和牛牛丸,牛肉香味濃郁,濃厚脂香,彈力十足,咬開爆汁,滿滿油香~🥚揀呢個套餐仲可以獲贈 「夢王祭」嘅『夢王生雞蛋』/『醬油溏心夢王蛋』🍳同朋友各試咗一款~將蛋黃飽滿、蛋香濃郁嘅夢王生雞蛋配埋牛肉一齊食,大大增加嫩滑口感💋而醬油溏心夢王蛋之蛋黃呈橙紅色,濃郁蛋
而家牛大人仲推出咗兩個新嘅全新火鍋湯底👇🏻
🍅醍醐蕃茄酸辣鍋:刺激爽嗆,開胃解膩
🐟三椒酸菜鮮魚鍋:酸香可口,微辣滑順

極上和牛吃到飽套餐✨

肉類🥩
🔹安格斯特選牛板腱
🔹美國PRIME極級肩里肌
🔹SRF美國黑牛後腿肉
🔹澳洲和牛M5牛肩卷
🔹安格斯牛小排
🔹澳洲M9和牛牛丸 (套餐贈送)

而醬油溏心夢王蛋之蛋黃呈橙紅色,濃郁蛋味,入口質感濃稠👏🏻👏🏻
火鍋配料🍲
🔹爽脆炸魚皮
🔹脆肉鯇魚腩
🔹真豬小香腸
🔹水蓮
🔹私房鴨血(辣)
🔹山水滑豆腐
🔹美人花膠

必試人氣大熱私房鴨血,質地軟滑細嫩富彈性,附微辣湯汁,食落特別刺激過癮!
另一推介干貝鮮魚漿,選用真材實料的
干貝絲,融合魚漿,併發出鮮甜滋味,一啖咬開,濃郁干貝香配鮮甜Q彈魚肉,口感一流!
小食仲有『三色鮮蔬夢王脆蛋』,即叫即炸熱辣辣🔥
順手叫返杯少爺Pilsner 啤酒,冰涼又舒爽🍻🍻
自助區仲有多款牛大人自家製茶飲,LIKE 社交平台更送『夢王布丁珍珠奶茶』🍮夢王布丁超滑溜,蛋香十足,再加埋煙韌珍珠同香醇奶茶底,層次感豐富‼️
最後嘆埋個自選甜品,揀咗雪糕杯同埋台式仙草芋圓凍🍧
「夢王祭」 由4月24日至6月23日完,有興趣試嘅朋友記得喺呢段期間去食啦😌😋

牛大人台灣火鍋吃到飽✨
📍荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心16樓
2024-05-15
2024-05-03 60 views
荃灣分店地方都算大,亦有10人大枱,唔只係4人枱,下次齊娃娃約多幾個人食重開心喎⋯⋯選擇咗極上和牛吃到飽套餐(包兩隻夢王生雞蛋)佢外面都有自助式揀食物,麵食、蔬菜、丸類,醬油種類都多配搭。我叫阿嬤養生濃湯鍋女人直覺養生鍋有益d。澳洲M9和牛牛丸牛丸係彈牙之餘重係鮮味嘅,唔會係有臊味。澎湖花枝漿章魚珍珠漿花枝同章魚咁就每款叫一份,有咬口係彈牙,食到有章魚粒花枝粒。烏梅汁飲落係有濃濃嘅烏梅味,係甜左少少,不過都好解渴。手切封門柳封門柳好食,肉有牛肉香味。美國PRIME極級肩里肌SRF美國黑牛後腿肉澳洲和牛M5牛肩卷肩里肌、後腿肉、牛肩肉,係大大片,肉質夠滑。鮮甜海蝦海蝦佢屬於大隻,蝦肉鮮甜爽口。真台灣鯛魚片脆肉鯇魚片兩款魚片魚肉夠鮮,冇魚腥味。

選擇咗
極上和牛吃到飽套餐
(包兩隻夢王生雞蛋)
我叫阿嬤養生濃湯鍋
女人直覺養生鍋有益d。
澳洲M9和牛牛丸
牛丸係彈牙之餘重係鮮味嘅,唔會係有臊味。
澎湖花枝漿
章魚珍珠漿

烏梅汁
飲落係有濃濃嘅烏梅味,係甜左少少,不過都好解渴。

手切封門柳
封門柳好食,肉有牛肉香味。
美國PRIME極級肩里肌
SRF美國黑牛後腿肉
澳洲和牛M5牛肩卷
肩里肌、後腿肉、牛肩肉,係大大片,肉質夠滑。

鮮甜海蝦
海蝦佢屬於大隻,蝦肉鮮甜爽口。

真台灣鯛魚片
脆肉鯇魚片
兩款魚片魚肉夠鮮,冇魚腥味。
2024-05-02 83 views
分享一間絕對吸引眼球嘅火鍋店 - 牛大人火鍋!佢其中一間分店就喺荃灣,係一個好方便嘅地方。牛骨湯底真係鮮香無比!用咗新鮮嘅牛骨熬製而成,湯底濃郁醇厚,入口滋味滿溢。另外,仲有四粒限定和牛牛丸,真係好嘆得出嘅彈牙口感+濃郁香味!除咗牛骨湯底之外,最高級既餐有好多唔同既牛肉選擇。可以任點安格斯牛小排,軟嫩多汁,肉質鮮美。如果你想嚐嚐牛味特別濃的牛,可以試下SRF美國黑牛後腿肉或者澳洲和牛M5牛肩卷,肉質細緻,牛香滿滿,令人驚艷!而小吃方面,牛大人亦有唔少選擇。台式蝦餃裡面嘅蝦肉鮮甜彈牙。仲有花蓮扁食,手工製作外皮薄脆,內餡鮮美。如果你鐘意魚,不妨試下台灣鱸魚片,新鮮嘅鱸魚肉質鮮嫩多汁厚肉。私房鴨血辣香刺激,帶有咸香,絕對好味!喺飲品方面,牛大人亦有好多選擇。我特別推薦試下讚好送既鴨屎香手打檸檬茶,茶味濃香,鴨屎香味真係一絕!如果你唔鍾意茶,佢仲有多款飲品任你揀。甜品方便有哈根達師+特色甜品,加入不同配料,例如涼粉、花生、紅豆、珍珠同椰果等,好豐富!牛大人係一間絕對值得一試嘅火鍋店。湯底濃郁鮮香,牛肉質感優良,小吃豐富多樣,飲品選擇多多。而且環境都好時髦舒適,適合同朋友一齊嚟嘆火鍋,共度美好

牛大人係一間絕對值得一試嘅火鍋店。湯底濃郁鮮香,牛肉質感優良,小吃豐富多樣,飲品選擇多多。而且環境都好時髦舒適,適合同朋友一齊嚟嘆火鍋,共度美好時光。
2024-05-01 32 views
鳳梨雞湯全隻雞喺入面 仲有啲蜆 同苦瓜等等 雖然清清地但好足料 未開始落料都可以飲番幾碗💁🏻‍♀️澳洲m9和牛牛丸一向呢個和牛牛丸都係叫呢個餐嘅重點 定量每人兩粒 食過之後都幾難食番其他牛丸🥲澳洲m5和牛牛肩卷個餐仲有得揀牛小排同埋srf黑牛 我就最鍾意m5和牛 比較肥瘦均勻 唔會太肥太多脂肪 但又夠香口感正👍🏻墨魚漿次次漿都係必吃 黑色墨汁墨魚係all time favourite 呢排仲期間限定 黑松露海鮮漿同埋章魚珍珠漿 我尤其鍾意章魚珍珠漿 超有咬口 食到一舊舊章魚🤪🤪
鳳梨雞湯

澳洲m9和牛牛丸

澳洲m5和牛牛肩卷

墨魚漿
2024-04-29 68 views
想起台式火鍋,牛肉,肉燥飯,鹽酥雞,總會想起牛大人,任飲任食2小時,臨走再食埋甜品,大滿足!澳洲極上和牛套餐 $308湯底選了期間限定既醍醐蕃茄酸辣鍋。上枱紅紅橙橙,除左酸白菜,辣椒,仲有好多蕃茄,睇見就相當有食慾,夠濃味又唔會好辣。台式小食叫了一堆,真豬小香腸,香甜多汁,士林鹽酥雞,香口酥脆,炸脆薯的番薯🍠很香甜,豐原排骨酥,啖啖肉,炸物熱辣辣,很香口!肉類選擇同樣豐富,有安格斯牛板腱,手切封門柳,一口牛肉粒,紐西蘭羊卷肉等~當中以M5和牛肩卷 肉味最香濃!安格斯牛小排最柔軟,啱女仔食。另外又點了海蝦,沙白滷大腸,牛筋,鯛魚片仲有 魚腩,炸魚皮,花膠,豬血糕等火鍋配料,混合醬油,沙茶醬一齊食,分外滋味!鵝腸,蛋餃,小雲吞台式麻辣鴨血不得不提台灣直送既海鮮漿,牛肉漿,真材實料,尤其花枝漿,食到一粒粒既墨魚,爽口又彈牙!自助區還有各款蔬菜🥬,丸類和飲品!
想起台式火鍋,牛肉,肉燥飯,鹽酥雞,
總會想起牛大人,任飲任食2小時,
臨走再食埋甜品,大滿足!
澳洲極上和牛套餐 $308
湯底選了期間限定既醍醐蕃茄酸辣鍋。
上枱紅紅橙橙,除左酸白菜,辣椒,
仲有好多蕃茄,睇見就相當有食慾,
夠濃味又唔會好辣。
台式小食叫了一堆,
真豬小香腸,香甜多汁,
士林鹽酥雞,香口酥脆,
炸脆薯的番薯🍠很香甜,
豐原排骨酥,啖啖肉,
炸物熱辣辣,很香口!
肉類選擇同樣豐富,
有安格斯牛板腱,手切封門柳,
一口牛肉粒,紐西蘭羊卷肉等~
當中以M5和牛肩卷 肉味最香濃!
M5和牛肩卷
安格斯牛小排最柔軟,啱女仔食。
安格斯牛小排
另外又點了海蝦,沙白
海蝦
滷大腸,牛筋,鯛魚片
滷大腸, 牛筋
仲有 魚腩,炸魚皮,花膠,
豬血糕等火鍋配料,混合醬油,
沙茶醬一齊食,分外滋味!
水蓮菜,炸魚皮
鵝腸,蛋餃,小雲吞
鵝腸,蛋餃
台式麻辣鴨血
麻辣鴨血
不得不提台灣直送既海鮮漿,
牛肉漿,真材實料,尤其花枝漿,
食到一粒粒既墨魚,爽口又彈牙!
花枝漿
自助區還有各款蔬菜🥬,丸類和飲品!
甜品時間~
  • 鴨血
  • 滷肉飯
  • 魚香皮蛋豆腐
2024-04-29 36 views
好耐冇食牛大人 呢日早啲嚟食 可以平少少同早少消化🤣極上和牛吃到飽 - 19:30前離座 $298/位每位送2粒澳洲和牛牛丸 多汁彈牙 香濃出色😋自助區 有多款蔬菜、丸類、粉麵 必食寬粉! 仲有飯同滷牛肉任添 台式風味十足 講到飲品 牛大人多有款自家製飲品 冷泡白桃烏龍 桂花烏龍 大紅袍 酸梅湯等 消滯解膩🥤每次都點牛大人秘方麻辣鍋 相當惹味🥘火鍋料種類豐富 肉類有 SRF美國黑牛後腿肉 澳洲和牛M5牛肩卷 牛五花 封門柳 豬五花片 紐西蘭羊豬肉卷 仲有非常入味既鴨血🥩而海鮮都幾鮮甜 有台灣鯛魚片 沙白 脆肉鯇魚腩 海蝦 花膠等等🐠🐟🦐手打海鮮漿都有多款選擇 仲好特別 其他餐未必會試到 例如章魚珍珠漿 澎湖花枝漿 干貝鮮魚漿等 足料香濃之選坐低等緊個湯滾起 仲可以叫啲經典台式小食 魚香皮蛋豆腐 梅甘香脆薯等過下口癮😆埋單個陣可以自選一款甜品 除左Häagen-Dazs同Mövenpick雪糕外 仲有仙草黑白配🍨

好耐冇食牛大人 呢日早啲嚟食 可以平少少同早少消化🤣

極上和牛吃到飽 - 19:30前離座 $298/位

每位送2粒澳洲和牛牛丸 多汁彈牙 香濃出色😋

自助區 有多款蔬菜、丸類、粉麵 必食寬粉!
仲有飯同滷牛肉任添 台式風味十足

每次都點牛大人秘方麻辣鍋 相當惹味🥘

2024-04-19 68 views
久違了的牛大人有新嘅期間限定醍醐蕃茄酸辣鍋同剝皮辣椒雞鍋二選一揀咗後者鍋底有冬菇滑雞剝皮辣椒帶微辣輕輕有辣味嗰種配啲吸湯嘅食材先會食到佢個辣牛肉質素堅唔錯油花分佈平均❤️送嘅M9牛牛丸真係食過番尋味牛味肉汁大爆炸其他食材都新鮮必食推介有鴨血大大粒嘅花枝丸新鮮海蝦同蛤蜊除左落單嘅食材自助都有好多款以蔬菜丸類居多食到肚滿腸肥🤪真係話都無咁易—————————————————————🔸 極尚和牛吃到飽 $338
久違了的牛大人
—————————————————————
🔸 極尚和牛吃到飽 $338
2024-04-12
2024-04-17 74 views
牛大人澳洲極上和牛放題一向高質,食足120分鐘,任食M5澳洲和牛牛肩同大量台式火鍋配料及小食。今次去荃灣分店,係16樓高,可以一覽荃灣景色。套餐重有的安格斯牛小排、手切封門柳及M5牛肩卷當然要不斷追加喇,另外入座之後送個兩粒M9和牛牛丸都係好嘢嚟。但係千其唔可以錯過佢哋嘅(牛)滷肉飯真係超級好味。仲有出面滿滿嘅飲品櫃同埋蔬菜櫃,唔好淨係食肉,醫丸類都好好味。臨走仲一人一杯movenpick 雪糕,真心滿足。

臨走仲一人一杯movenpick 雪糕,真心滿足。
2024-03-27 156 views
突然好想打邊爐,即刻諗起牛大人,真係一間任食必選的打邊爐店!今次我叫左澳洲極上和牛120分鐘吃到飽套餐,因為最抵食,佢可以選擇哂所有食品,最多優質的牛肉可以選擇!湯底揀咗阿嬤養生濃湯鍋,湯底濃郁香滑,令人回味無窮。食材方面,有安格斯牛小排、澳洲和牛M5牛肩卷、澳洲M9和牛牛丸、去親台式火鍋必叫鴨血,仲有好多選擇,海鮮、豬肉、魚膠等等,全部都新鮮嫩滑,肉質鮮美。特別係澳洲M9和牛牛丸,牛味濃郁鮮嫩多汁,真係好味!最後仲有Movenpick朱古力雪糕做甜品,濃郁的朱古力味道好美味。飲品方面,牛大人自制樽裝茶都好豐富,有桂花烏龍、白桃烏龍等等口味,好多選擇。仲有個好特別嘅優惠,Follow & Like佢哋嘅社交平台,就送一人一杯牛大人自製鴨屎香檸檬茶,真係抵飲又解渴!上菜好快,由我QR CODE點餐到食物上齊15分鐘都唔洗,服務好好,食完呢餐已經諗緊下次幾時再去!

2024-03-22
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
  • 鴨血
  • 澳洲和牛M5牛肩卷
  • 安格斯牛小排
2024-03-24 106 views
格調很好、因為朋友很高大、所以申請坐卡位、都很樂意安排、選擇了大蒜雞湯煱、好味!落單很快上菜、飲品選擇非常多、食品質數都很好、昨天的沙白非常大及肥美、但沒有甜品區、有小小失望、小食選擇亦不多!希望會改善