4 day(s) ago 0 views
週末約上好友,來到這家人氣泰式咖啡店,享受美味的brunch,再拍照打卡,這間環境優美又别具特色café收藏好,帶上好友一起享受浮生半日閑~泰式休閒Café「Tommy Yummy」,目前有兩間分店,這次去的是中環分店,以斑蘭葉的綠色、樹木的棕色,配合木制家俬陳設以及獨特的自然采光設計,讓大家更有悠然寫意的感覺。Tommy Yummy提供多款泰西Fusion料理,以西式做法及元素完美融入傳統泰式美食中。🥗無花果煙三文魚花束沙律女生都是喜歡美的東西,對於這束沙律花朵可謂沒有抵抗力,沙律包裹在粉紅色牛油紙上,煙三文魚捲成玫瑰花造型,還有無花果、藍莓、沙律菜等蔬果,材料豐富,清爽又醒胃。🍜清邁咖哩香茅豬扒金面即乾撈面,有點像粉面店吃到的油面,咖喱不是很辣,但香料味適中,稍嫌份量有點少,可能要多點小吃才夠。😍軟殼蟹米紙卷薄薄的米紙可以看到裡面滿滿的餡料,香脆的軟殼蟹搭配淡淡的蔬菜香味,更顯清新,一口一個,就是好吃。Tommy Yummy (中環)📍中環威靈頓街98號翡翠中心1樓

🥗無花果煙三文魚花束沙律

🍜清邁咖哩香茅豬扒金面

😍軟殼蟹米紙卷

Tommy Yummy (中環)
📍中環威靈頓街98號翡翠中心1樓
2024-05-24 0 views
*每次搭中環半山扶手電梯嗰陣,都會見到呢間樓上鋪泰國菜🇹🇭— Tommy Yummy。窗台以蕉葉元素為裝飾主題,泰國風情滿滿,非常吸精!✨[ *泰式自選湯麵* ]呢個係下午茶套餐嘅主食,揀左河粉、豬頸肉、牛肉。河粉超滑溜,同平時其他泰國菜餐廳用嘅河粉唔一樣!豬頸肉爽口,牛肉唔un。上面仲配有炸豬皮,嗦湯汁食好好味~[ *串串沙爹豬雞* ]呢個係跟餐串燒豬肉同雞肉,裏面肉質嫩滑,外層偏乾身但非常焦香!再淋上特色沙爹醬,泰好食了~[ *泰式奶茶* ]下午茶跟餐飲品揀左泰式奶茶,茶味濃郁,甜度適中~啱曬香港人口味^^[*椰子南薑雞湯 *]湯係奶白色嘅,椰子味好濃厚,雞肉雜菌都好多~❤️最特別係佢嘅南薑同其他香料味,聞落超香,飲落帶微酸。我會話係唔辣版嘅冬陰功湯!唔食得辣嘅朋友仔可以試下~[ *打拋豬肉煎蛋飯* ]豆角肉碎香料味超級入味,煎蛋都煎得啱啱好,會流心!仲會配埋酥脆炸蝦片,送肉碎就啱曬啦。[ *泰奶Tiramisu* ]呢道甜品嘅主角就係泰奶cream了,將手指餅遇上泰奶cream,餅中間嘅空隙位吸滿曬泰奶cream,一啖咬落去就會好似爆漿咁,非常滿足^^#泰國菜 #tommyyumm

[ *泰式自選湯麵* ]

[ *串串沙爹豬雞* ]

[ *泰式奶茶* ]

[*椰子南薑雞湯 *]

[ *打拋豬肉煎蛋飯* ]

[ *泰奶Tiramisu* ]

#泰國菜 #tommyyummy #thaifood
2024-05-21 0 views
啱啱去石坂街做d 野,又未食早餐午餐,所以在威靈頓街是但找一間食店,經過半山電梯依間又有少少chill , 咁上去try try ….. 裝修有心思,顏色有諗過… 舒服開心感覺😊上去大多數中至年青食客,星期六 4-5點都坐左八九成,叫左以下…..肉丸串出奇好味,雖然少😆😆,但肉質不錯個牛肉金麵,有硬同軟口感,個汁和牛肉好食兩杯drink 有心思不麻乎,約五十蚊杯都合理因為少趕時間冇試埋個甜品糯米飯(仲做緊半價添)2 個人$300 ok la, 會再試的👌👍😝

裝修有心思,顏色有諗過… 舒服開心感覺😊

肉丸串出奇好味,雖然少😆😆,但肉質不錯

個牛肉金麵,有硬同軟口感,個汁和牛肉好食

兩杯drink 有心思不麻乎,約五十蚊杯都合理

因為少趕時間冇試埋個甜品糯米飯(仲做緊半價添)

2 個人$300 ok la, 會再試的👌👍😝

2024-05-18
$150 (Tea)
2024-05-20 46 views
之前母親節要book餐廳,又唔想下下去飲茶、食中菜,於是就搵咗呢個bookmark咗好耐,位於中環扶手電梯旁嘅打卡泰菜cafe-Tommy Yummy🇹🇭佢哋嘅招牌芒果冰、多士等甜品就好出名,不過今次叫嘅鹹點平均水準都ok,價錢合理。母親節呢日估唔到仲送針織向日葵花🌻好靚😍😍🍢串燒拼盤12串、沙爹汁有豬肉丸、牛肉、牛肉丸、雞肉、糯米豬肉腸,沙嗲汁幾香濃。糯米豬肉腸幾特別,中間煙煙韌韌,味道香口😙😙🦀泰式蟹肉蛋卷去泰國旅行可能會排幾個鐘隊食呢個蟹肉蛋卷,而家係香港唔駛排隊都食到😎😎蓬鬆嘅蛋卷包住滿滿一梳梳蟹肉,食到蛋香味。只係個底部有少許燶咗。🍗招牌去骨泰式香草燒雞(半隻)去晒骨啖啖肉食得夠爽。雞肉好滑嫰😋雞皮燒得香口惹味。🥩泰式燒安格斯牛小排沙律安格斯牛肉半生熟,有嚼勁,不過細細塊咁上,賣相差啲🤔淋得太多泰式酸辣汁變得有點重口味。🦐蝦球炒金邊粉金邊粉炒得乾身,蝦球大隻,新鮮爽彈👍🏻🐟泰式酸梅肉碎鱸魚片鱸魚幾滑,湯汁微微酸辣,調味剛好😛☕️椰青咖啡、泰式奶茶估唔到咖啡以呢啲cafe嚟講都幾有水準👏🏻會附上產地及tasting note嘅牌,呢款咖啡就用上埃塞俄比亞耶加雪夫咖啡豆,除咗超級清

🍢串燒拼盤12串、沙爹汁

🦀泰式蟹肉蛋卷

🍗招牌去骨泰式香草燒雞(半隻)
去晒骨啖啖肉食得夠爽。雞肉好滑嫰😋雞皮燒得香口惹味。

🥩泰式燒安格斯牛小排沙律

🦐蝦球炒金邊粉
金邊粉炒得乾身,蝦球大隻,新鮮爽彈👍🏻

🐟泰式酸梅肉碎鱸魚片
鱸魚幾滑,湯汁微微酸辣,調味剛好😛

☕️椰青咖啡、泰式奶茶
估唔到咖啡以呢啲cafe嚟講都幾有水準👏🏻會附上產地及tasting note嘅牌,呢款咖啡就用上埃塞俄比亞耶加雪夫咖啡豆,除咗超級清香解渴嘅椰青味🥥真係會飲到好香tasting note所講嘅酒味,無被椰青味掩蓋😋泰式奶茶正宗,有個樽仔裝住可以慢慢倒,唔怕被冰粒溝淡👍🏻

人均消費:$260
推介指數(10分為滿分):8分
2024-05-12
$260 (Lunch)
✿芒果乳酪疊疊冰五月的氣溫已經超級熱,吃這個味道豐富的疊疊冰正合適,像雪條一樣的芒果冰很鮮甜,旁邊圍著芒果冰磚,吃到裡面還有綿綿冰和糯米飯增加口感,整個疊疊冰的味道幾出眾,味道不會很淡✿打拋豬肉碎煎蛋飯流心的煎蛋和豬肉碎搭配起來非常惹味,附送嘅炸蝦餅也超級香脆✿泰式船面船面的配料有牛小排、牛肉和牛丸,配料的份量都算足料,湯底味道剛剛好 不會太鹹太淡✿芒果糯米飯必備的泰式食物,芒果很鮮甜,斑斕味的糯米飯配上香濃的椰漿甜而不膩➮ Tommy Yummy (中環)中環威靈頓街98號翡翠中心1樓
✿芒果乳酪疊疊冰

✿打拋豬肉碎煎蛋飯
流心的煎蛋和豬肉碎搭配起來非常惹味,附送嘅炸蝦餅也超級香脆

✿泰式船面

✿芒果糯米飯

➮ Tommy Yummy (中環)
中環威靈頓街98號翡翠中心1樓
  • 芒果乳酪疊疊冰
  • 芒果糯米飯
  • 打拋豬肉碎煎蛋飯
  • 泰式船面
2024-05-04 119 views
51前夕 team lunch中環餐廳愈來愈多都係用 QR code 下單不單方減少人手而且仲方便左好多中環打工食飯🕛🕧🕐🕜🕘吾多的打工仔內在環境好休閒的感覺完全由生活工作中去左另一個地方泰式蝦球炒金邊粉(午)泰式蝦餅(午)蝶豆花鮮奶咖啡(凍)(餐)泰式豬頸肉炒河(午)香茅雞中翼(午)椰子飄香咖啡(配雪糕)泰式豬頸肉炒河(午)木瓜沙律(午)泰國青檸手標茶(凍)(餐)椰香青咖喱雞肉配白飯木瓜沙律(午)鮮奶咖啡(熱)(餐)香茅豬扒冬蔭公泡飯(午)木瓜沙律(午)蝶豆花鮮奶咖啡(凍)(餐)冬蔭公湯椰香味樸鼻又吾會太辣同太油膩不過香茅豬扒就乾柴木瓜沙律少少辣又酸酸地開胃凍飲少冰走甜什麼的在QR code 內下不了不搵服務員講服務員的服務好好我地討論飲品有咩在內他們會分享有什麼材料在內食客食得開心
51前夕 team lunch
中環餐廳愈來愈多都係用 QR code 下單
不單方減少人手
而且仲方便左好多中環打工
食飯🕛🕧🕐🕜🕘吾多的打工仔
內在環境好休閒的感覺
完全由生活工作中去左另一個地方

泰式蝦球炒金邊粉(午)
泰式蝦餅(午)
蝶豆花鮮奶咖啡(凍)(餐)

泰式豬頸肉炒河(午)
香茅雞中翼(午)
椰子飄香咖啡(配雪糕)

泰式豬頸肉炒河(午)
木瓜沙律(午)
泰國青檸手標茶(凍)(餐)

椰香青咖喱雞肉配白飯
木瓜沙律(午)
鮮奶咖啡(熱)(餐)

香茅豬扒冬蔭公泡飯(午)
木瓜沙律(午)
蝶豆花鮮奶咖啡(凍)(餐)

冬蔭公湯椰香味樸鼻

我地討論飲品有咩在內
他們會分享有什麼材料在內
食客食得開心
2024-04-30
落雨天在中環找特色餐廳比較狼狽,所以事先預約了餐廳,事關下午1時正怕會多人在這段時間用餐。記得剛開業人很多,應該有一年多吧~ 在網上research一下,原來是太興集團旗下品牌餐廳。。。位於中環長長扶手電梯左邊,在一座大廈一樓當眼位置。餐廳裡面積不算大,綠色園林裝橫,橙色梳化,白色椅子。訂座時request梳化面向落地玻璃位置,蠻舒適的~ -1. 蜂蜜香茅花茶 2. 泰式魚餅(6件) 3. 椰香青咖喱雞配薄餅 4. 任你泰串(3串任你串)-* Menu + QR Code order* 門口男服務生比較冷淡, 上菜女侍應有禮* 梳化位有點污漬Total : $350
1. 蜂蜜香茅花茶
2. 泰式魚餅(6件)
3. 椰香青咖喱雞配薄餅
4. 任你泰串(3串任你串)
* Menu + QR Code order
* 門口男服務生比較冷淡, 上菜女侍應有禮
* 梳化位有點污漬

Total : $350
蜂蜜香茅花茶
泰式魚餅(6件)
椰香青咖喱雞配薄餅
2024-04-28
$175 (Lunch)
蜂蜜香茅花茶
2024-04-23 222 views
Tommy Yummy位於中環,所以午飯時間非常多人光顧,需要排隊等位。餐廳11:30開始營業,我們11:30到,所以不用等位,直接入座。我們點了三份午餐及一份椰汁芒果糯米飯,由於有潑水節優惠,椰汁芒果糯米飯有半價,只需44元。我們點了的午餐有🍽椰香青咖哩雞肉配白飯(88元)青咖哩香,惟雞肉略少。🍽冬陰公湯鱸魚片金邊粉(98元)魚片滑,而且有蝦,不錯。🍽泰式蝦球炒金邊粉(118元)蝦球多亦爽口。🍽甜品椰汁芒果糯米飯(半價44元)除芒果及糯米飯外,還配以雪糕,享有半價,性價比高。午餐亦包括小食,可選青木瓜沙律、魚餅或蝦餅,魚餅有兩件,蝦餅似蝦球,蝦滑彈牙。另加18元可配飲品。總括而言,食物份量大,飽肚。雖然,午餐加配飲品及加一後,要百多元,但以中環區來說,價錢尚算合理。
我們點了的午餐有
🍽椰香青咖哩雞肉配白飯(88元)
青咖哩香,惟雞肉略少。
🍽冬陰公湯鱸魚片金邊粉(98元)
魚片滑,而且有蝦,不錯。
🍽泰式蝦球炒金邊粉(118元)
蝦球多亦爽口。
🍽甜品椰汁芒果糯米飯(半價44元)
除芒果及糯米飯外,還配以雪糕,享有半價,性價比高。

青咖哩雞肉配白飯

冬陰公湯鱸魚金邊粉

蝦球炒金邊粉

椰汁芒果糯米飯

意式泡沬咖啡

青檸梳打
2024-04-16
2024-04-08 329 views
Tommy Yummy價錢💲: $398/ +$18/ +$18/ +$68好味程度😋: 4/5服務🍴: 4/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 4/5回頭率😚: 3.7/5-呢間泰國嘢一開嘅時候,個個都同佢個乳酪釘打卡。開左一排,而家佢哋終於係康城開左分店!咁啱有日經過中環,唔知食乜就入去試試。佢哋當時做緊2款套餐,價錢非常抵食。有一個set係平民啲,有埋呢到主打的炒公仔麵!一定要試試😛-✅打拋肉碎生菜包。5片生菜都新鮮爽脆。炒肉碎有芫荽、辣椒、洋蔥等好刺激上癮🤭超辣!但會不斷食。仲有小小九層塔香。另外中意佢有埋幾片蝦片🥰-✅馬拉盞炒椰菜苗。椰菜苗翠綠新鮮,馬拉盞惹味得來唔辣。最好食係入面加左櫻花蝦去炒,味道香好多😝-✅✅虎蝦海鮮混亂杯麵。做得佢哋招牌果然唔錯!炒公仔麵乾爽又有鑊氣,麵質保持挺身,比平時會叫嘅金邊粉更好食😎有公仔麵嘅調味粉,加埋酸酸辣辣嘅味道,開胃又滋味!同埋佢哋嘅海鮮比得非常足料‼️唔似平時嗰啲急凍海鮮,魷魚非常大隻又唔韌。蝦都有幾隻之餘,仲加埋一隻大虎蝦,口感彈牙😉-✅黃咖哩燉薯容牛面肉。比起牛面肉更似牛腩!但都算軟淋,有小小筋位,唔會痴晒牙。。黃咖哩汁偏甜,換咗平時
Tommy Yummy
價錢💲: $398/ +$18/ +$18/ +$68
好味程度😋: 4/5
服務🍴: 4/5
環境🗾: 3.7/5
性價比🥢: 4/5
回頭率😚: 3.7/5

✅黃咖哩燉薯容牛面肉。比起牛面肉更似牛腩!但都算軟淋,有小小筋位,唔會痴晒牙。。黃咖哩汁偏甜,換咗平時的薯仔做薯蓉都幾夾🤓但薯蓉就感覺偏粉。

❌芒果糯米飯。雖然半邊的芒果肉夠甜,但飯粒太硬又鬆散,好唔糯米飯😩淋上去的班蘭汁又超級甜…沾雪糕食好過。呢個甜品可以skip,試試其他吧😵‍💫

✅✅椰香菠蘿飄雪/ 鮮芒椰醬柚子露。兩杯味道都好自然,唔人工,亦唔會太甜😆 椰子飄香個個有熱帶感覺。芒果個杯就好似楊枝甘露咁,入面有好多大大粒的芒果肉🥭
整體唔錯,呢個份量3個人好飽,4個人都應該夠。同埋佢哋服務都算唔錯,雖然個日我地好夜先入到去,食到啱啱好佢地收工,店員都冇催過!
2024-04-07 257 views
中環威靈頓街美食雲集,這次在商廈覓食,去了家泰菜餐廳。環境悠閒風裝修,有植物裝飾感覺寫意。下午時間去以套餐為主,跟餐有小吃附送,也可以優惠價加購飲品和甜品🙈。-▪︎泰式奶茶|泰式玫瑰紅茶 +HKD$18泰式飲品選擇多,大部分也有冷熱飲。泰式奶茶色澤深色,茶味濃厚不苦澀,味道甜而不膩。玫瑰紅茶是熱味,味道也很濃郁欵,這個挺香玫瑰味。-▪︎椰香咖喱雞肉配白飯 HKD$88咖喱味道挺香欵,雞肉大件肉質嫰滑,咖喱香濃惹味。不想吃飯可以+$10轉薄餅,配咖喱是YYDS組合。薄餅口感酥脆,吸入咖喱吃起來更香🤭。-▪︎泰式蝦球炒金邊粉 HKD$118平常也會點來吃,熱辣辣der味道挺香。蝦球大隻肉質爽口鮮味,金邊粉挺有嚼感,醬汁微咸帶點甜。還有其他配料,吃起來口感豐富。-▪︎跟餐自選小食 小食有數款選擇,用綠色小碗裝著。這次點了泰式蝦餅和香茅雞中翼,金黃色賣相吸引😚。蝦餅用了原隻鮮蝦,外脆內軟質感彈牙。雞中翼質感軟滑,味道香濃惹味。-▪︎泰式奶茶Affogota +HKD$48|芒果糯米飯 +HKD$68跟餐甜品會便宜點,點了2款來吃吧,分別把咖啡/椰汁倒進去可以打卡一下📸。泰式奶茶雪糕味道香甜,配著熱辣辣咖

▪︎泰式奶茶|泰式玫瑰紅茶 +HKD$18

▪︎椰香咖喱雞肉配白飯 HKD$88

▪︎泰式蝦球炒金邊粉 HKD$118

▪︎跟餐自選小食

泰式奶茶雪糕味道香甜,配著熱辣辣咖啡吃感覺可以🤭。

芒果糯米飯顏色較吸引,芒果鮮甜爽口,糯米飯挺有嚼感。

2024-04-02
Lunch
難得過海去中環就係沖住呢個芒果冰🤤🤤🤤芒果乳酪疊疊冰 $118 (2人份)第一口食乳酪磚好正呀~食完會想一直再食 勁重味🧡芒果條真係成舊芒果 好甜💛底層係有綿綿冰同糯米飯加埋椰漿真係更上一層樓😍真係真材實料虎蝦海鮮混亂杯麵 $128拎到上枱已經好岩打卡💚好搞笑竟然會放埋個杯麵🤣炒得乾爽 濃濃既冬陰功味配料比我想像中多魷魚,青口,蝦香芧雞中翼 $78炸得香脆熱辣😋外酥內嫩叫左3串串燒 $82豬頸肉,牛肉,牛丸簡左沙嗲汁 幾香口👍雞肉乾炒寬河粉 $108河粉好煙韌 口感好特別但偏油少少泰式奶茶 $44特別之處冰入邊有香葉我真係好鐘意飲泰奶🤩都係甜滑一邊樽仔一邊杯 可以一路飲一路加咁就唔會比冰溝淡蝶豆花鮮奶咖啡 $40好岩打卡💙天藍色好靚但都係偏甜環境好靚望住中環長扶手
難得過海去中環
就係沖住呢個芒果冰🤤🤤🤤
芒果乳酪疊疊冰 $118 (2人份)
第一口食乳酪磚好正呀~
食完會想一直再食 勁重味🧡

但都係偏甜

環境好靚
望住中環長扶手

2024-04-05 133 views
為慶祝朋友生日,佢又想食泰國菜,就睇下OpenRice 港島區有邊間環境靚的,睇啲相見到呢度環境幾靚,似café多過泰國餐廳,係香港站行上去餐廳大約要十分鐘。我哋安排坐喺窗邊位置,我們兩個人點了,雞肉乾炒寛河粉,正常味道,略嫌河粉不夠煙韌和不夠寛;金柚海蝦沙律,蝦算新鮮,但啲金柚如果可以大粒啲會更好,大粒會更加有口感;燒豬頸肉,好味又不會太過乾身,這個不錯,都有很多片。另外叫了兩杯飲品,擺得好靚,係有花辦係入面的冰粒,影相會靚😍😍但杯cocktail 個酒味唔係好夠,有啲失望。
從中環街市透過行人電梯上大館,喺天橋望到泰國菜都會特別留意,因為靠窗邊位置好闊落。之前有啲適合特別嚟窗邊位置打卡。今日收工天未黑,上嚟碰吓運氣有冇窗嘅位置。好喜歡佢嘅泰式奶茶,有個別緻嘅玻璃瓶將奶茶雪凍,倒入另一個放了冰嘅杯直接飲。味道唔算甜好有奶茶香。🤩黃咖喱牛面肉配薄餅,肉好軟熟,仲有少少牛筋,呢個值得encore。菠蘿鹹蛋黃炸軟殼蟹,份量都幾大,蟹夠 juicy。芒果冰賣相好,有條芒果肉雪條,再加上六件芒果磚塊,慢慢食都足夠三至四人share。🍧
2024-03-28 140 views
📍Tommy Yummy中環威靈頓街98號翡翠中心1樓1️⃣ 虎蝦海鮮混亂杯麵 $148虎蝦都幾大隻、彈牙!個面一開始食嗰陣都係會有啲彈牙嘅感覺,但係食耐咗後面好油,啲麵浸淋咗2️⃣ 奶茶雪糕忌廉牛角窩夫 $78牛角窩夫幾鬆化,有泰式奶茶嘅醬畀你自己倒落去,唔會太甜我覺得ok 3️⃣ 芒果軟殼蟹米紙卷 $68我覺得冇乜芒果味,軟殼蟹係脆嘅,但米紙都唔算好薄 4️⃣ 冬陰功 $88呢個話就話二人份量,但其實一人有四碗左右。所以如果嗌咗呢個嘅話就唔好嗌咁多嘢食,會食唔曬!佢個味道偏酸,我個人麻麻地
📍Tommy Yummy
中環威靈頓街98號翡翠中心1樓

1️⃣ 虎蝦海鮮混亂杯麵 $148

2️⃣ 奶茶雪糕忌廉牛角窩夫 $78

3️⃣ 芒果軟殼蟹米紙卷 $68
我覺得冇乜芒果味,軟殼蟹係脆嘅,但米紙都唔算好薄

4️⃣ 冬陰功 $88
位於中環翡翠中心的Tommy Yummy。由於我們遲到了五分鐘,所以我們需要再次取得即席入座的票券,幸好等待了五分鐘後還是有座位。我的同事是一位爽快的人,她迅速使用手機下單,點了一份「泰式札肉牛丸湯金邊粉」,並額外點了一份甜點「芒果糯米飯」來一同分享。當我看到隔壁桌上的「泰國豬腳飯」時,它的外觀相當吸引人,所以我也決定使用手機下單。總的來說,「泰式札肉牛丸湯金邊粉」的份量非常豐富,牛丸的口感彈牙可口,湯底的鹹度適中。而「泰國豬腳飯」使用了一個圓形大碟來盛載,豬腳肉質豐潤美味,搭配上剛剛好的炸蝦餅,味道非常不錯。至於「芒果糯米飯」,它的味道非常美味,綠色斑蘭糯米飯口感出色,再加上冰淇淋球和奶油忌廉,再搭配上不酸的芒果,真的是一絕。值得一提的是,儘管我們遲到了五分鐘,但店裡的服務員非常熱心,立即跑到票機處為我們取得即席入座的票券!我們非常感激他們的幫助和細心服務🙏🏻。1 泰國豬腳飯(午) $98.00泰式蝦餅(午)泰式奶茶(凍)(餐) $18.001 泰式札肉牛丸湯金邊粉 $98.00(午)木瓜沙律(午) $18.00青檸手標茶(凍)(餐) $58.00芒果糯米飯(午)(餐) $56Tom

1 泰國豬腳飯(午) $98.00
泰式蝦餅(午)
泰式奶茶(凍)(餐) $18.00

1 泰式札肉牛丸湯金邊粉 $98.00(午)
木瓜沙律(午) $18.00

泰國豬腳飯
芒果糯米飯
2024-03-13
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
芒果糯米飯
  • 泰式奶茶