2022-11-01 239 views
當時實在喺深水埗唔知食咩好,即刻上OpenRice睇吓有咩好嘢食,就見到呢間好多人收藏嘅手工餃,呢間出名嘅係餃子➕芝士蛋糕🍰,所以個人推介湯餃多啲既,質地滑啲,因為平時嘅小編都係鍾意食煎餃嘅,但係後來試過佢哋嘅煎餃🥠覺得一般般,冇乜特別,而且煎得唔夠香,之後會再post過另一個貼文關於其他食物,original當然要食白菜同韭菜,兩款都好惹味好香口,而且呢間所有食物嘅價錢非常親民😍,叫咗四樣食物都只係$100鬆啲。另外佢哋嘅芝士蛋糕都係賣晒就冇㗎啦,每次去到都必排隊,而且好多人都因為想食佢哋嘅芝士蛋糕而去外賣拎走❕-另外正餐方面試咗佢哋嘅豬手麵,豬手軟糯適中,size都幾大,但係小編鍾意食多啲筋位,會更加有咬口多啲
湯餃8隻
紅燒豬手上海麵
日式手作芝士蛋糕
2022-10-15
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea