CHEESE KINGDOM系列 - 芝士炒雞 ($328)每次食辣炒雞最期待都係個爐邊蛋XD 不過要介紹緊係講主角,炒雞份量好多,個辣醬好香,食唔到超辣嘅我覺得個辣度啱啱好(前提係要有杯凍飲),芝士又係好多,撈埋一齊真係好邪惡呀!本來以為炒年糕系列先有年糕,原來呢個CHEESE KINGDOM系列都有年糕,所以勁飽,兩個人食嘅話應該唔洗叫其他嘢都已經好飽(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 另外我好都鍾意個紫菜飯,份量唔多,但咸咸地咁夾埋個炒雞嘅辣味令個味道更加豐富♪( ´▽`) 呢度環境比較昏暗,不過啲位都好舒服,好乾淨企理,喺餐廳出面已經聽到K-Pop,個店員又疑似係oppa,所以好有去咗韓國嘅感覺呀!店員會主動嚟幫你炒雞,自己完全唔洗郁等食就得😝推薦多人聚會嘅時候嚟呀,兩個人嘅話可能叫唔到好多都已經飽飽~ 整體唔錯!

芝士炒雞
芝士炒雞