Hiring
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
啱啱過完母親節,大大小小的餐廳都推出左不少母親節套餐,我們平時食開的譚仔當然唔會執輸,都推出左依個鮮人蔘湯竹笙雞卷米線,作為試伏專員的我梗係要試吓啦而且為咗試佢最原本的味道,我們沒有再追加其他配料鮮人蔘湯竹笙雞卷米線 $48 推薦指數🗯️:🌟🌟雖然係咁樣的價錢,但真係有一條人蔘係面😂真係比你知係鮮人蔘湯,唔係假架,不過味道就好淡,而且試唔到有人蔘味;雞卷反而就幾嫩,不過就只有四嚿,唔太夠,竹笙就正常水準水蜜桃味愛玉冰 加配價$14 推薦指數🗯️:🌟味道好藥水,而且愛玉份量好少,不推薦🙅🏻‍♀️以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。

而且為咗試佢最原本的味道,我們沒有再追加其他配料

鮮人蔘湯竹笙雞卷米線 $48 推薦指數🗯️:🌟🌟

水蜜桃味愛玉冰 加配價$14 推薦指數🗯️:🌟

味道好藥水,而且愛玉份量好少,不推薦🙅🏻‍♀️