呢間係觀塘駱駝漆嘅貓貓cafe環境好大 好多唔同品種嘅貓貓🐱🐱🐱🐱🐱 而且全部都好乖唔怕人 仲會主動走埋嚟好cute cute😳💕門口有2鞋套機提供 亦會提醒消毒雙手 真係好注重貓貓健康☺️ 食物飲品方面都有好選擇!而且味道都唔錯😆 俾咁多隻貓貓圍住食飯嘅感覺好治療~~✻煙三文魚牛油果酸忌廉墨西哥餅 HKD88呢倜墨西哥餅係我覺得最好食嘅!口感煙靱夾住煙三文魚同埋牛油果🥑🧡 配埋酸忌廉非常之match!😽✻煙三文魚千島薄餅 HKD118有好多芝士同埋煙三文魚 加埋千島醬呢個配搭冇得輸!而且pizza批底都幾鬆軟😼🍕✻安格斯牛肉手工漢堡配脆薯 HKD118漢堡賣相好靚🍔上面仲有個貓貓牌仔🐈‍⬛漢堡都好足料 安格斯牛肉好厚身!配埋芝士 蕃茄好juicy😻✻濃厚芝士肉醬千層麵 HKD128肉醬千層麵幾好食!估唔到貓貓Cafe嘅意粉除咗睇得亦都食得🤣❤️ 真心唔錯 份量多而且麵皮好柔軟仲好掛汁 有好多肉醬同埋芝士🧀正😺😋✻朱古力鮮果忌廉牛角包窩夫 HKD98✻雪山心太軟(抹茶)配雪糕 HKD68甜品就不過不失 不過賣相吸引!❤️ 同埋個雪糕好食🍨✻古早冬瓜茶HKD42✻藍糖酸奶雲朵沙冰 HKD59

✻煙三文魚牛油果酸忌廉墨西哥餅 HKD88

朱古力鮮果忌廉牛角包窩夫
雪山心太軟(抹茶)配雪糕

✻古早冬瓜茶HKD42
✻藍糖酸奶雲朵沙冰 HKD59
酸奶雲朵沙冰藍色漸變賣相好靚💙🤍 而且酸奶沙冰好好味😆 冬瓜茶就正正常常~
古早冬瓜茶
藍糖酸奶雲朵沙冰