📍#牛気 (雅蘭中心) (旺角)旺角彌敦道625 & 639號雅蘭中心1樓118號舖♡人均消費: $754 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️牛氣推出120分鐘大滿足火鍋放題,我哋揀左Lv4 人氣之選既澳洲穀飼黑安格斯牛+SRF美國極黑牛+海鮮~湯底揀左川椒麻辣湯同秘傳牛肉清湯,兩款湯底都唔錯,味道濃郁,麻辣湯唔算好辣,剛恰到好處。而之後再加湯都唔會好淡,不錯。牛肉方面,選擇都多,有澳洲穀飼黑安格斯牛、SRF美國極黑牛 、特選牛小排、PRIME美國肩用肉眼、穀飼牛肩肉,仲有牛骨髓。多款牛肉質素都算唔錯👍🏻而雞肉同豬肉方面就有精選雞腿肉、特選豚肉,當日我地主要以牛同海鮮為主,但雞同豬都不錯。特選海鮮方面,有日本帆立貝、挪威三文魚刺身、花膠、青口、大海蝦、墨魚滑、脆鯛魚片、爽脆水魷,對於海鮮迷就幾吸引~自助吧選擇亦豐富,有韓國手工餃子、韓國泡菜餃 、韓國年糕片 、辛辣麵都有🙌🏻 岩哂鐘意韓國嘢既朋友啊!▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
📍#牛気 (雅蘭中心) (旺角)
旺角彌敦道625 & 639號雅蘭中心1樓118號舖

♡人均消費: $754 @ 2