可以係銅鑼灣地段搵到間抵食 Cafe 真是唔容易環境雖然唔大,但勝在非繁忙時間可以同朋友坐多一陣,而且店員都會係咁幫你Fill 水同埋介紹返今日嘅優惠~小貼士:兩個女仔可以嗌一個餐之後嗌多啲小食已經夠飽~ 佢哋嘅主食真係可以兩個人 Share!𖧷 平日星期一至四有 $28 蛋糕放題吃到飽𖧷 主食加 $48 就有套餐,有埋甜品好抵食! 𖧷 有加一  ‧˚₊ ៸៸𓏸  明太子意大利粉配珍珠帶子 | $128+$48有埋櫻花濃蝦湯+綠茶芝士蛋糕 +凍美式咖啡前菜嘅櫻花濃蝦湯已經好好味! 真是有落足料係濃湯嚟~海量嘅明太子佈滿意大利粉,面頭仲有沙律醬同茄汁,份量取勝而且味道唔錯,啱晒兩個人Share ~綠茶芝士蛋糕嘅味道都比想像中好食有綠茶味而且唔會太甜,雖然芝士蛋糕有啲漏但是可以接受的!平日蛋糕放題的話真係好抵食我起碼可以食多兩舊 𓏸 蒜蓉牛油酒煮蜆 | $98未影相已經話「食幾粒有的殼遮住見唔到的肉無咗嘅…」結果食下食下就真係食淨啲殼...好香蒜蓉牛油味,講笑話撈飯都幾唔錯:我哋都無嗌飯...後知後覺先知原來主食可以任轉飯或者意粉 𖦹‎' ‐ '𖦹‎‎𓏸 脆炸無激素雞翼配香辣蛋黄醬 |
可以係銅鑼灣地段搵到間抵食 Cafe 真是唔容易

𖧷 平日星期一至四有 $28 蛋糕放題吃到飽
𖧷 主食加 $48 就有套餐,有埋甜品好抵食!
𖧷 有加一

‧˚₊ ៸៸

𓏸  明太子意大利粉配珍珠帶子 | $128
+$48有埋
櫻花濃蝦湯+綠茶芝士蛋糕 +凍美式咖啡

前菜嘅櫻花濃蝦湯已經好好味! 真是有落足料係濃湯嚟~
綠茶芝士蛋糕嘅味道都比想像中好食
有綠茶味而且唔會太甜,雖然芝士蛋糕有啲漏但是可以接受的!
平日蛋糕放題的話真係好抵食
我起碼可以食多兩舊

𓏸 蒜蓉牛油酒煮蜆 | $98
未影相已經話
「食幾粒有的殼遮住見唔到的肉無咗嘅…」
結果食下食下就真係食淨啲殼...
好香蒜蓉牛油味,講笑話撈飯都幾唔錯
:我哋都無嗌飯...

𓏸 脆炸無激素雞翼配香辣蛋黄醬 | $58
炸嘢配沙律醬真是無得輸,練唔食辣嘢嘅朋友都覺得個好惹味好好食

‧˚₊ ៸៸

#ewm銅鑼灣
#ewmCafe

𖠿
銅鑼灣 —— Undici
銅鑼灣耀華街3號百樂中心11樓1101A-B號舖

#銅鑼灣美食 #香港美食 #餐廳推薦 #打卡餐廳 #餐廳推介 #銅鑼灣好去處 #香港美食指南 #手機食先 #hkdaily #hkfoodie #hkfoodie #food #hkfood #hkig #foodiehk #foodinstagram #foodphotography #foodpics#foodblogger
2024-01-07