2016-12-03 705 views
今日星期六,同男人拍拖搵野食,響銅鑼灣真係好難諗食乜,醒起上次同班姊妹去HMV間餐廳食過幾好就再去,點知....裝修冇變,坐低睇餐牌唔同左既?係咪因該Lunch關係?得2頁紙,但飲品就成大本揀!(最後就知點解)真名唔記得,係幾種芝士pizza,芝士唔係我鐘意,臭臭地果種🙊講明幾種芝士整成既pizza一d拉絲都冇😒個餅底唔好食,明明上次黎好好食架,咩事,價錢正常$108/個Buffalo wings-肯定同上次唔同!!!講明buffalo wings點會個醬同雞翼本人分開😒單食雞翼係冇味,加番個醬先好食$88/6隻(有6/12/18件揀)黑松露醬薯條,我覺得係必食,個醬好好味好香,薯條炸得好食,上菜時夠晒熱辣辣,正👍而且只係$38重點黎了-我睇餐牌時,淨係見到圖,呢杯係Mango boat,係冇價錢響隔離,當時冇諗過會咁貴😒難怪佢咁大本drink meun 啦,講番味道,好淡芒果味,針唔滿冰多過野飲,我見到佢整好左好耐放左響bar頭冇人拎黎,緊係溶晒冰啦,呢杯野係我飲過最「無辜」!痴線$78/杯加埋一80幾,我地仲要係埋單睇到420先覺得點解咁貴,找錢再睇先睇到$78/杯(我地一人一杯野
重點黎了-我睇餐牌時,淨係見到圖,呢杯係Mango boat,係冇價錢響隔離,當時冇諗過會咁貴😒難怪佢咁大本drink meun 啦,講番味道,好淡芒果味,針唔滿冰多過野飲,我見到佢整好左好耐放左響bar頭冇人拎黎,緊係溶晒冰啦,呢杯野係我飲過最「無辜」!痴線$78/杯加埋一80幾,我地仲要係埋單睇到420先覺得點解咁貴,找錢再睇先睇到$78/杯(我地一人一杯野飲)可能我cheap😂真係冇預過一杯咁既野飲可以同主菜差唔多錢,400幾食餐咁既野,唔會再去,拜👋
2016-12-03
$210 (Tea)