2017-12-05 365 views
放工同友人去食Bookmark 左一段時間既餐廳,之前見到網上介紹真係好吸引,我地都算做左功課,但去到最終都係一人叫一個Crepe,一鹹一甜開心Share,兩樣都試試。Le Vegetarien, 鹹點,裡面有spinach、mushroom、tomato 等,配埋cheese又唔會覺得heavy,微鹹,清清地。Crepe蛋皮都算做得薄,整體黎講都做得幾精緻。Crepe Francaise, 甜點,朋友點既,有小驚喜,食既時候有唔同口感同味道,我特別欣賞朱古力焦糖配Crepe,味道幾特別,有朱古力既香又帶甜,蘋果酸甜度適中,食落去幾開胃。餐廳整體值得推介,一件普通既Crepe平實得黎會令人覺得花左心思係食材同做法到,但兩個人食兩個Crepe 真係唔飽。餐廳服務唔錯

Le  Vegetarien

Crepe  Francaise