2015-02-04 1879 views
今日同朋友專誠黎試好評如潮既Green Waffle .. 黎到時大約中午12:15, 店內得一枱客人, 唔使等即刻入去餐牌有好多選擇.. 但係唔太清楚, 除左D字又細又密, 仲有少少混亂.. 睇餐牌都要睇好耐呢頁係窩夫既餐牌, 特別之處在不論窩夫味道, 以至配料同醬汁味道, 雪糕既味道都係自選!有得揀最岩自己既味道~~ 不過我地今日無試到窩夫, 因為sunshine breakfast入面已包一塊窩夫..朋友決定要試呢度出名既 Mac & Cheese Skillet $88用煎PAN上枱賣相好好, 但對保存溫度好似無乜幫助.. 都係凍得好快一食落去就係濃濃既芝士, 對於好鐘意食芝士既我地都係好消息!不過即使落左好多芝士味道都唔夠香, 可見用既芝士唔係特別靚料..但抵食之處係好快會食滯.. 唔使再叫其他野食.. 哈哈哈!我叫既係Sunshine Breakfast $75 (煙肉同腸仔二揀一)見到佢各樣食物既份量都唔少, 呢樣野令人幾滿意但係味道真係有待改善... 煙肉同薯片一樣咁脆, 真係食唔落口... 炒蛋正常味道炸薯粒雖然脆口但真係太多油, 而且味道唔算突出最失望既係呢度出名既
Mac & Cheese Skillet
但抵食之處係好快會食滯.. 唔使再叫其他野食.. 哈哈哈!
Mac & Cheese Skillet
Sunshine Breakfast
見到佢各樣食物既份量都唔少, 呢樣野令人幾滿意
炸薯粒雖然脆口但真係太多油, 而且味道唔算突出
最失望既係呢度出名既窩夫, 一咬落去覺得塊窩夫入面好空, 無香味, 用料不足....
Sunshine Breakfast
好多地方既all day breakfast都比呢度出色

如果要食窩夫我都係揀返咖啡弄..
要食all day breakfast會揀flying pan..
要食薯粒我會自已煮 ..
Other Info. : 員工服務態度好好, 而且好主動
2015-01-25
$90 (Lunch)