2023-09-14 1073 views
朋友生日就揀左呢間餐廳🥳覺得裝修玩味有格調又啱一班人聚會🫢去到餐廳要求每人要點一樣食物+飲品😳一大班人ok嘅,但2個人就可能冇咁抵食雞翼好多重奏 $90有唔同口味我哋就揀左水牛城、麻辣、柚子味🌟每隻都熱辣辣食落juicy又嫩口😋最鐘意麻辣味,食落微辣但好惹味🌟 柚子味就真係有柚子醬係上面,酸甜又幾特別北京填鴨風味煙鴨胸pizza $124今餐飯嘅mvp🌟 北京填鴨醬汁惹味同埋鴨胸一齊食好match🤤因為醬汁多令到pizza 咬落脆之餘又juicy😋好食!明太子忌廉天使麵 $124明太子意粉份量多,但略嫌醬汁偏水,同唔夾天使麵幼身質地😳意粉煮得偏冧,整體一般命運小食拼盤 (大份) $138有薯角、炸魚條、德國腸、洋蔥圈,上面仲有芝士冬菇🌟 個冬菇好好味!以為好乾點知又軟咬落又juicy🤤有驚喜!最驚食好鹹嘅腸,但呢隻德國腸一啲都唔鹹👍🏻正~其他就正常宇治抹茶紅豆沙冰 & 荔枝沙冰 $49份量比我想像中少,宇治抹茶紅豆沙冰飲落仲有抹茶粉感,但可接受,不過整體普通🥲荔枝沙冰反而幾好飲,唔係假嘅荔枝味,酸酸甜甜值得一試👍🏻因為帶咗蛋糕,每人叫切餅費$10,侍應都好好服務同nice咁同朋友吹下

雞翼好多重奏 $90

北京填鴨風味煙鴨胸pizza $124

明太子忌廉天使麵 $124

命運小食拼盤 (大份) $138

宇治抹茶紅豆沙冰 & 荔枝沙冰 $49

因為帶咗蛋糕,每人叫切餅費$10,侍應都好好服務同nice咁同朋友吹下水講生日快樂🎂整體嘢食唔差,但限點餐數量係一個敗筆🥲
2023-08-27
  • 雞翼三重奏