2023-12-25 975 views
蟹季最後衝刺!剛好在蟹季收檔前刷多兩餐大閘蟹!推出「一人大閘蟹套餐」的真是天才!很多時候因各式原因挺難聚眾三五七人拆蟹;而家有了「一人餐」,找個閨蜜就可以隨時開餐拆蟹。第一餐樓面只剩下兩隻六両公,於是每人加$80各要一隻六両公,其餘跟套餐一隻五両公和一隻三両乸。蟹質素挺不錯,甚至乎淨食五両都相當滿足!得知酒樓做埋最後兩日大閘蟹,嗱嗱臨book多晚食埋尾水。真係要讚酒樓潘姐!第二餐佢好細心問我哋要唔要留每人兩隻六両公蟹,又幫我哋安排逐隻上蟹唔怕攤凍;知道我哋最後衝刺想加碼$138食多一隻公蟹,仲特地替我哋選了勁多膏的超五両蟹!末了還細心幫我哋打包!讚👍🏻下年蟹季再來幫襯套餐頭盤蜜汁叉燒伴青瓜雞絲羹公蟹六両公其中一半咋仲有蟹粉小籠包同薑汁湯圓未入鏡🤣
蟹季最後衝刺!剛好在蟹季收檔前刷多兩餐大閘蟹!

下年蟹季再來幫襯

套餐頭盤蜜汁叉燒伴青瓜