2021-07-14 88 views
父親節前一日來(星期六),平時本聽呢間好多人等位,呢日來到當然要等位~😆等位切勿好似我個日甘就甘排🤣係先要同職員登記~(呆呆地等了10分鍾後才發現🤣)來之前都知呢間要食餃子🥟🥟🥟~我都好鍾意食~~餐牌得兩頁~簡而精~餐廳感覺是小店模式,莫名地有親民感~叫左韭菜豬肉煎餃🥟~配套餐b餃子可簡湯/煎/湯餃面都得~(不同價錢)我一向都鍾意食餃子~由其鍾意食煎餃,貪香口呢間煎得不錯~皮薄餡靚🤩🤩🤩煎得都好夠脆😚😚而且價錢廉美~😚😚不過個飯團就差點,好細個,睇得出是人手包,明顯搓得不夠實、食第一口已經散,味道偏淡,相比餃子之下比較遜色。另外再叫左芝士蛋糕🍰🤩🤩🤩呢個芝士蛋糕好好食!比出面的成品好食好多~~(雖然我不算芝士蛋糕迷)中間是軟心!🤩🤩有驚喜~會考慮為左呢個蛋糕再回來食~(或者成個甘訂😝)

餐廳感覺是小店模式,莫名地有親民感~
叫左韭菜豬肉煎餃🥟~配套餐b

餃子可簡湯/煎/湯餃面都得~(不同價錢)
我一向都鍾意食餃子~由其鍾意食煎餃,貪香口

另外再叫左芝士蛋糕🍰
芝士蛋糕