餐廳木系和風裝修😆掃QR code 自助落單嘅👍🏻食物款式亦好多~___________火炙牛肉湯烏冬 $88唔好以為佢烏冬普普通通,原來佢都有驚喜架!火炙左嘅兩大塊安格斯牛肉,肉味濃,佢嘅油脂都慘埋落湯底!烏冬都好煙韌,唔會淋🌟___________鰻魚飯 $98鰻魚長度中䂓中矩,夠肥美夠厚身😚無碎骨 無泥味👍醬汁味道少甜偏咸 幾岩boss 口味🤓但就唔係可以令人驚喜既味道,例如鰻魚邊位無帶焦 只可以話正正常常不過不失~___________火炙壽司拼盤 $108包括左三款:火炙左口魚邊,火炙吞拿魚腩,火炙三文魚最正就當然係左口魚邊😆壽司飯本身已經有少許豉油調味,再加埋火炙左嘅左口魚邊,好肥美魚油香岀哂黎,仲有種入口即溶嘅感覺!!😭冇誇張,你地試下就知真定假!而火炙三文魚略嫌失色 欠缺魚香🥲
火炙牛肉湯烏冬 $88
烏冬都好煙韌,唔會淋🌟
鰻魚飯 $98
火炙壽司拼盤 $108
包括左三款:火炙左口魚邊,火炙吞拿魚腩,火炙三文魚
而火炙三文魚略嫌失色 欠缺魚香🥲

火炙牛肉湯烏冬