2024-05-04 64 views
Urban 環境寬敞有空間感,可以和朋友舒舒服服坐低傾偈食飯慢慢嘆, 店內更有一些衣服等產品提供售賣的,絕對係一個唔錯嘅選擇。 我哋今次選了以下食物:* 松葉蟹肉軟殼蟹飯, 以原隻軟殼蟹做主角,炸得金黃鬆脆,將米飯,半熟溫泉蛋,蟹籽,松葉蟹肉,青瓜, 蔥,沙律醬 一起攪拌,超有口感, 味道非常鮮甜又清新, 好好味哦😋😌* 卡邦尼煙豬腩意粉,  風乾豬腩肉質剛好不會太老, 而且皮脆肉嫩不油膩。 意粉彈牙爽口,每條意粉都掛上卡邦尼蛋黃醬汁和巴馬臣芝士,香滑濃郁,加上 少許黑胡椒,更添惹味😍* 法式焦糖班戟係Urban signaturet嘅食品之一,三層班戟疊起,淋上cream Brulee 忌廉醬,面層焦糖燒到金黃香脆,,帶點焦糖香味,食落散發出濃濃嘅蛋香,口感厚實帶點濕潤感, 甜而不膩,美味可口, 每一啖都好滿足👍。

卡邦尼煙豬腩意粉
松葉蟹肉軟殼蟹飯
法式焦糖班戟
2024-04-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
卡邦尼煙豬腩意粉
松葉蟹肉軟殼蟹飯