2023-10-22 13 views
雖然呢一日得21-22°C,但見到甜姨姨又出咗新冰🍧有層次極豐富、賣相極吸引嘅楊枝甘露冰🧡又忍唔住去了(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🍧楊枝甘露冰 $158今次食嘅呢款同過往有啲唔同,除咗刨冰🍧上面仲會有一條鮮芒果雪條🥭(●°u°●)​ 」 係好fresh嘅鮮芒果啊😍😍💛刨冰內有椰汁🥥楊枝甘露汁🧡香甜清新的味道填滿口腔!食到一半覺得楊枝甘露味唔夠,仲可以自己再加添落去😍🧡配料就豐富了!!有芒果粒、泰國金柚、芒果脆脆同埋熱情果凍🧡💛隔離仲有2粒煙韌蕨餅😚鮮果配料每一口的鮮甜再加上Crunchy的脆脆,每一啖都係豐富滋味😍✨總之由上至下,由內而外,你都只會驚喜,絕不會失望

🍧楊枝甘露冰 $158

✨總之由上至下,由內而外,你都只會驚喜,絕不會失望