2024-04-06 99 views
今晚同朋友慶生,訂枱時已通知職員跟進birthday dessert 上刻上朋友名(港女例牌生日動作)朋友先到餐廳,所以冇再提及birthdaydessert事宜。點餐我哋選擇叫咗assorted刺身壽司,海膽手卷,一啲串燒,比較深刻嘅係海膽好新鮮,不過手卷外層紫菜好快已經淋,唔夠脆口,呢方面可以改善下,刺身壽司都新鮮嘅,但味道又未至於好有餘韻,串燒尚可。環境方面:餐廳格調走中高價路線,不過坐位與隔離距離都好近。最後,好彩職員唔使特別提水都有記得dessert上有刻happy birthday☺️呢方面service係幾好嘅。
環境方面:餐廳格調走中高價路線,不過坐位與隔離距離都好近。
  • 燒白鱔
  • Kaiyo招牌壽司