2023-04-24 100 views
📍Outdark🧀芝士炒雞鍋 $328一黎到賣相已經好掂😝好打卡able~ 個鍋其實都有好多款配料,包括韓國雞蛋卷、水牛車打芝士、香炒泡菜、香甜菠蘿粒同紫菜飯,超級多!!炒雞既味道調製得好好,好入味,而且有微微既辣味,雞有肉汁😈另外有配埋年糕,足足有成十幾嚿,配埋芝士一齊食,簡直冇得彈🤤食到咁上下應該會覺得有啲膩,所以佢嘅鍋邊有唔同嘅小菜,例如雞蛋卷、菠蘿粒等等,越食越想食落去😌🐮烤牛肉飯捲 $88佢有幾款可以揀嘅,今次就試咗牛肉先😙佢包得幾實身,唔會好易散,亦都有唔少嘅粉絲包喺裏面👍🏻好香麻油味😝仲有青瓜,紅蘿蔔絲同青菜,食落口感清爽,幾唔錯!🥃 Outdark Rita $88呢杯絕對係signature,唔叫點得啊😆大大杯咁上枱,再插住支啤酒,好打卡able😈可以自己揀口味,總共有四款:而啤酒都有三款可以揀,絕對可以揀到你嘅心水🥰⭐️ 好味指數:9/10📍Outdark (飛達商業中心) (旺角)旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓
📍Outdark

🧀芝士炒雞鍋 $328

烤牛肉飯捲

🐮烤牛肉飯捲 $88

Outdark  Rita

🥃 Outdark Rita $88

⭐️ 好味指數:9/10

📍Outdark (飛達商業中心) (旺角)
旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓
烤牛肉飯捲