2014-09-17 1445 views
是咁的,好少嚟MK嘅我,懵下懵下咁跟住屋企人食到嚟MK @@話說,今日係在下嘅家姐生日,一放學就立即飛奔到MK同家姐慶生喇 ~~飲品冇乜特別,都係汽水呀~ 啤酒呀~ 清酒之類,唯一特別係有梅酒。放題食刺身是常識吧 刺身嘅海鮮味重,非常可口。 不過有啲刺身俾冰粒痴住咗,肉轉硬咗。 前菜 - 味付三文魚皮滑嘟嘟嘅三文魚皮,加上醬汁,同我地平時食開嘅螺肉、八爪魚差唔多。唔錯唔錯 ~~前菜 - 和風珍味浸白蜆蜆肉冇沙,味道好鮮。壽司 - 火炙三文魚、柚子胡椒針魚、左口魚壽司飯煙韌冇痴口,有醋味。料理 - xo醬炒魷魚鬚魷魚鬚比較少條,冇乜xo醬味,太多汁。燒烤 - 炭燒冬菇串,鹽燒雞中翼雞中翼冇乜特別同普通燒雞中翼差無幾。料理 - 日式清酒煮蜆蜆肉好鮮甜,清酒味重 超正!湯物 - 人蔘雞湯人蔘味重。好正 甜品 - 鮮芒果布甸 冇鮮芒果 羅拔辰魚膠粉味 似啫喱多啲 甜品 - 炸朱古力香蕉 熱辣辣嘅炸香蕉外脆內軟,再加埋朱古力醬... 超正呀~~~~~~ 我詞窮,完全諗唔到除咗超正呢兩隻字外,仲可以點形容囉 終於到Last Order喇,員工好有禮貌咁同
話說,今日係在下嘅家姐生日,
一放學就立即飛奔到MK同家姐慶生喇 ~~
飲品冇乜特別,都係汽水呀~ 啤酒呀~ 清酒之類,
唯一特別係有梅酒。
放題刺身是常識吧

刺身嘅海鮮味重,非常可口。

不過有啲刺身俾冰粒痴住咗,肉轉硬咗。
刺身
前菜 - 味付三文魚皮
唔錯唔錯 ~~
前菜 - 和風珍味浸白蜆
蜆肉冇沙,味道好鮮。
壽司 - 火炙三文魚、柚子胡椒針魚、左口魚
壽司飯煙韌冇痴口,有醋味。
壽司
料理 - xo醬炒魷魚鬚
魷魚鬚比較少條,
冇乜xo醬味,
太多汁。
燒烤 - 炭燒冬菇串,鹽燒雞中翼
雞中翼冇乜特別同普通燒雞中翼差無幾。
料理 - 日式清酒煮蜆
蜆肉好鮮甜,清酒味重

超正!

冇鮮芒果
羅拔辰魚膠粉味
似啫喱多啲
甜品 - 炸朱古力香蕉

我詞窮,完全諗唔到除咗超正呢兩隻字外,仲可以點形容囉
炸朱古力香蕉
終於到Last Order喇,員工好有禮貌咁同我地跟,態度都好好 ~~~
2014-09-11
Celebration