2023-09-06 3314 views
🌕Hello我係Moon🌕又來到我最鍾意嘅韓國餐廳啦!😍間唔中都會好想食韓國嘢食,🤩可能係聽得行團歌太多,教導成日都心思思想食韓國嘢!🤭今次嚟到尖沙咀呢間Outdark,😌講真每次想食韓國嘢都會過嚟呢度食!😶因為依度嘅嘢食性價比幾高,🤩而且佢嘅食物質素都好穩定!🤭一坐低就嗌咗一個忌廉海鮮鍋,😆依個忌廉海鮮鍋等候嘅時間會耐啲,😌但係佢嘅水準真係好高!😚忌廉嘅味道好香海鮮嘅部份都唔少!😋佢仲有我最鍾意嘅炸魷魚,😎咬落好香脆加埋小小嘅忌廉醬一齊食,😏奶香嘅味道真係令人感到滿足!😝如果想食麵嘅話,🥰可以揀炸醬麵又或者係海鮮辣炒麵!😋我揀咗海鮮辣炒麵,😛其實佢嘅辣度,😌我都接受到,😝夏天食返啲辣嘢真係夠晒過癮!🤓依個海鮮辣炒麵嘅份量都幾足夠分享,😳麵條比較有韌性!😎所以都有一定嘅口感!🥸海鮮嘅部份有蝦有青口等等,🤩確實唔錯!😤🌕最後MoonMoon都幾滿意依間韓國餐廳,餐廳佈置好有氣氛,食物水準依然都係咁穩定,咁高質,下次再嚟過!🌕
🌕Hello我係Moon🌕

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch