星耀廳

Lighthouse Café
上年12月,朋友生日,我哋去咗同佢小朋友食自助餐,酒店要係海洋公園搭穿梭巴士上去,車程約1 5分鐘。由於係星期日,好多人搭巴士上去食自助餐或者住一晚。酒店好新淨,望海又好好景,餐廳外面係小朋友玩樂地方,有玩沙地區同理大空地,我哋就食完自助餐,出外面行咗一陣間。食物方面,凍海鮮叫做豐富,有長腳蟹,蝦,螺,海鮮可以,解凍得幾好。熱食款式唔太多,有牛肋條,牛扒,蒸魚,咖喱,沙津冇食到,因為唔吸引,刺身同壽司都係冇食,甜品款式正常水準。自助餐呢間價錢係水平以上,餐廳性價比重點應該係個望海嘅環境同新淨光亮的酒店。如果住一晚再食個自助餐,一流。
上年12月,朋友生日,我哋去咗同佢小朋友食自助餐,酒店要係海洋公園搭穿梭巴士上去,車程約1 5分鐘。由於係星期日,好多人搭巴士上去食自助餐或者住一晚。酒店好新淨,望海又好好景,餐廳外面係小朋友玩樂地方,有玩沙地區同理大空地,我哋就食完自助餐,出外面行咗一陣間。食物方面,凍海鮮叫做豐富,有長腳蟹,蝦,螺,海鮮可以,解凍得幾好。熱食款式唔太多,有牛肋條,牛扒,蒸魚,咖喱,沙津冇食到,因為唔吸引,刺身壽司都係冇食,甜品款式正常水準。自助餐呢間價錢係水平以上,餐廳性價比重點應該係個望海嘅環境同新淨光亮的酒店。如果住一晚再食個自助餐,一流。
Type of Meal
Lunch