2019-07-26 180 views
今次到Goobne銅鑼灣嘅分店,餐廳內仲係人頭濟濟,等候需時,但好值得!入到去環境好好,好乾淨,衛生好好,我其實都試過幾次,好有水準。烤雞我本身都幾like因爲不經油炸所以不油膩,健康又美味。我地點左蜜糖香滑烤雞同韓式BBQ醬煙燻烤雞,朋友都食到津津有味!蜜糖香滑烤雞(有骨) $185烤雞賣相十分討好,外面充滿了蜜糖味,仲好Juicy!即叫即烤大大碟!上枱的時候,蜜糖香味撲鼻!金黃微焦的表面,未食都知道有水準!甜蜜的外皮又香又脆,雞肉好有雞味,而且又嫰又滑。韓式BBQ醬煙燻烤雞(有骨) $185BBQ味的很惹味,帶點甜。佢啲雞一啲都唔乾仲好juicy!真係好味到停唔到口,好過癮。仲俾咗個兜裝住啲骨!! 都算係幾貼心啊~

蜜糖香滑烤雞(有骨) $185
蜜糖香滑烤雞