2008-06-11 23 views
同老公慕名黎到尖沙咀作個新嘗試先!!仲一試就連續兩晚都去食鼎泰豐添!!夜晚9點幾,唔洗等位!!同老公一坐低,服務即到!!最先想讚既係侍應會用布蓋住我個袋,正所謂錢財不可露眼嘛!!翻開menu,揀左幾款:1. 特色小籠包:一啖入口,唔會熱親口,好味!!2. 蟹粉小籠包:更好味,值得一試!!特登試晒兩款,兩款都好味,貴廿蚊試蟹粉小籠包都可以!!3. 紹興醉雞:聽到雞字,即刻諗起禽流雞,但見到隔離台上哩碟,同老公二話不說即刻點左。細細碟,但好好味,平時我一定唔會食雞皮,今次連皮都食埋!!4. 台式担担麵:比較細碗,花生醬味濃,都唔錯!!5. 酸辣湯:酸同辣味較濃,一般而已!!6. 排骨蛋炒飯:見到食評推介,試左都覺得正!!不過老公好麵唔好飯,但排骨真唔錯!!7. 豬肉包:都係好味既!!包同肉都good!!但$15個比較貴!!整體黎講係好味,野食唔洗等好耐,一流服務,笑容滿瞼!!下次一定會同老公再去食過!!
同老公慕名黎到尖沙咀作個新嘗試先!!
仲一試就連續兩晚都去食鼎泰豐添!!

夜晚9點幾,唔洗等位!!
同老公一坐低,服務即到!!
最先想讚既係侍應會用布蓋住我個袋,正所謂錢財不可露眼嘛!!
翻開menu,揀左幾款:

1. 特色小籠包:一啖入口,唔會熱親口,好味!!
2. 蟹粉小籠包:更好味,值得一試!!
特登試晒兩款,兩款都好味,貴廿蚊試蟹粉小籠包都可以!!

4. 台式担担麵:比較細碗,花生醬味濃,都唔錯!!

5. 酸辣湯:酸同辣味較濃,一般而已!!

整體黎講係好味,野食唔洗等好耐,一流服務,笑容滿瞼!!
下次一定會同老公再去食過!!
蟹粉小籠包
紹興醉雞