2019-05-11 719 views
Pici真係百吃不厭😋點解可以咁好味🤤🤤就算唔係全港最好食都一定係全港性價比最高🥇今次第一次去沙田分店,都冇令我失望👍🏻我哋三個人一齊食brunch, 可以試多啲唔同款!每人都叫咗個set, 有得揀starter+pasta+dessert, 送餐包餐飲Starter叫咗沙律、parma ham同肉丸,都唔錯,但又無咩特別咁😂最鍾意tagliolini🍝每次去pici必點!手造麵條非常彈牙,充滿蛋香💛鮮刨黑松露同白松露醬係絕配⚪️⚫️貝殼粉都係有驚喜嘅🐚煙煙韌韌,辣肉腸又好惹味😚至於黑胡椒芝士意粉我就唔推薦🙅🏻‍♀️配料好少好寡,食落好似忌廉烏冬😂.本身跟餐有甜品,但我哋無要到,因為帶咗個蛋糕嚟慶祝生日🎂喺到慶生都幾好氣氛,店員一邊唱生日歌,一邊送上蛋糕😛又有得影即影即有留念,仲送咗張$100 coupon👍🏻

tagliolini

貝殼粉都係有驚喜嘅🐚煙煙韌韌,辣肉腸又好惹味😚

Type of Meal
Lunch