2019-05-02 108 views
一間餐廳如果我去多過一次, 嘢食應該唔錯! 為補祝好友生日飯, 梗要去間好食既, 如果唔係我驚會比人打…餐廳位於2樓, 我哋唔想等升降機, 決定行2層 (消化定先可以食多 d 嘢)墨西哥烤雞餅 $86 ~ 好味啊! 烤餅好軟熟, 脆邊! 內裡夾著烤雞及芝士, 口感順滑, 脆脆哋外皮包著軟滑餡料, 多重層次! 再配上面頭凍冰冰 Sour Cream 及蕃茄料, 食2塊都唔會覺得油膩! 軟殼蟹菠菜三文魚千層麵 $148 ~ 本身應該係肉醬千層麵, 老闆話今日轉左用菠菜三文魚, 我哋胆粗粗試下! 味道都唔錯 wor, 一般菠菜三文魚都會配白汁, 但係老闆沿用蕃茄醬, 反而減輕左油膩感, 口感亦比較輕盈! 大大隻軟殼蟹炸得鬆脆, 因為夠, 大隻所以肉厚, 唔會好似食陣風咁! 如果再多 d 菠會更好! 烤西班牙豬肋骨 $188 ~ 大推! 睇落好似好乾, 食落超 Juicy! 原條烤熟而唔係烚左先烤, 肉質好嫩滑, 醬汁唔會太 Over 無喧賓奪主! 配鴛鴦薯條, 包括普通薯條及蕃薯條, 一叫即炸好脆身香口! 熱情果薄荷香橙梳打 $58 ~ 我本身係好喜愛薄荷的, 清新消滯又香! 呢杯再有埋酸酸
墨西哥烤雞餅
軟殼蟹菠菜三文魚千層麵
鴛鴦薯條
熱情果薄荷香橙梳打 $58 ~ 我本身係好喜愛薄荷的, 清新消滯又香! 呢杯再有埋酸酸哋既熱情果, 就更加透心涼!
熱情果薄荷香橙梳打
Ginger Cider $64 ~ 餐廳有好多手工啤選擇, 有人話飲一支唔夠喉!
Ginger Cider
註: 記住訂位, 好爆場!
墨西哥烤雞餅
軟殼蟹菠菜三文魚千層麵