📍尖沙咀 𝚃𝚜𝚒𝚖 𝚂𝚑𝚊 𝚃𝚜𝚞𝚒❝再訪推介💗平日都滿座! 搞鬼玩味餐廳👻龍蝦意粉🍝軟殼蟹pizza🍕飲品高質!👍🏻❞呢間已經食過幾次 都算係愛店之一🫶🏻裝潢搞鬼colourful🌈每次食既野都好滿意😋平日dinner都滿座 真心幾推介同朋友三五知己黎~🍝好日梗係芝士龍蝦意大利扁麵 $280 (4/5)芝士忌廉醬淋滿晒意粉上面 超creamy邪惡☺️上面仲有隻巨形龍蝦🦞爽口彈牙! 超滿足😋🍕點解個個都叫軟殼蟹pizza架? $138 (4/5)呢個薯蓉薄pizza之前都試過🤣水準依舊✨千島醬酸酸甜甜配菠蘿🍍仲有原隻軟殼蟹!🦀幾岩我口味haha💗🍗燒雞翼我鍾意食(蜜糖芥末) $68 (4/5)單骨雞翼原來係炸既 好香脆惹味! 配honey mustard醬冇得輸🔥🖤我黑芝麻你個奶 $48 (4.5/5)🍫𝟕𝟑.𝟓%朱古力最好味 $48 (4.5/5)每次黎都對佢地既飲品有選擇困難😍試過既每款都高質 平時甚少order飲品既我都會order✌🏻我揀左黑芝麻oat milk🖤香濃厚身 粒粒口感 上面仲有帶鹹奶蓋🤤男友揀朱古力latte都好surprised!🍫濃而唔甜膩 帶朱古力碎口感😋🍵𝐌
📍尖沙咀 𝚃𝚜𝚒𝚖 𝚂𝚑𝚊 𝚃𝚜𝚞𝚒
❝再訪推介💗平日都滿座! 搞鬼玩味餐廳👻
龍蝦意粉🍝軟殼蟹pizza🍕飲品高質!👍🏻❞

好日梗係芝士龍蝦意大利扁麵

🍝好日梗係芝士龍蝦意大利扁麵 $280 (4/5)

點解個個都叫軟殼蟹pizza架?

🍕點解個個都叫軟殼蟹pizza架? $138 (4/5)

燒雞翼我鍾意食

🍗燒雞翼我鍾意食(蜜糖芥末) $68 (4/5)

我黑芝麻你個奶  &  𝟕𝟑.𝟓%朱古力最好味

🖤我黑芝麻你個奶 $48 (4.5/5)
🍫𝟕𝟑.𝟓%朱古力最好味 $48 (4.5/5)

Sorbet

🍵𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐒𝐨𝐫𝐛𝐞𝐭 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐰𝐢𝐬𝐬 𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞 $68 (3.5/5)
🍋𝐌𝐚𝐧𝐠𝐨 𝐋𝐢𝐦𝐞 𝐒𝐨𝐫𝐛𝐞𝐭 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐰𝐢𝐬𝐬 𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞 $68 (3/5)
甜品試晒2款sorbet! 長條形擺盤好靚🥰不過口感就唔係幾岩我 類似涼涼地既硬蛋糕(?)口感同冰涼都唔係想像中既sorbet😳反而餅底唔錯🍪硬身充滿焦糖味 令我地不禁諗起係荷蘭食到既stroop waffle🥹💭

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍GoodDay BadDay MamaDay
尖沙咀加連威老道27-27A號嘉榮大廈地下及1樓

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_尖沙咀

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_西式
好日梗係芝士龍蝦意大利扁麵
點解個個都叫軟殼蟹pizza架?
燒雞翼我鍾意食
我黑芝麻你個奶  &  𝟕𝟑.𝟓%朱古力最好味