新奧爾良除咗文化氣息農厚外,新奧爾良式海鮮係海鮮界都別樹一格。依家唔使去到美國,@MrCrabByTheCaptainsHouse 就可以滿足海鮮迷獵奇既慾望😋****************************HOT PICKS OF THE DAY****************************今次叫咗個海鮮二人餐,大滿足☺️⭐️海洋袋(自選三款海鮮): 好多款海鮮可以揀,而我哋揀咗小龍蝦🦞、八爪魚🐙、海蝦🦐。海鮮好新鮮👍🏻八爪魚仔好大隻又厚肉。醬汁方面我哋揀咗卡薑蒜蓉汁(中辣)好辣、好惹味、好刺激、好鍾意!不過下次應該會嗌小辣,咁樣可以容易啲享受海鮮嘅鮮味。另外有蒜蓉牛油汁揀,啱晒唔鍾意辣嘅朋友🤗每個海鮮袋都配送粟米、薯仔同埋腸仔,完全體會到美式美食嘅精萃。🦸🏼‍♂️🤗🦞龍蝦汁青口不得了!青口肉滑、肥美,加埋龍蝦汁係鮮上加鮮!仲有脆脆蒜蓉麵包、點埋啲龍蝦汁, 夫復何求!(可以揀🧈牛油忌廉汁, 任君選擇)🍄黑松露蘑菇意大利飯啖啖都係黑松露蘑菇味,好creamy, 啲飯軟硬程度啱啱好!🦞龍蝦湯喺海鮮店度食龍蝦湯,梗係鮮味十足!濃稠程度啱啱好😋沾滿龍蝦湯嘅麵包,真係啖啖滿足🥳溫提

****************************
HOT PICKS OF THE DAY
****************************
今次叫咗個海鮮二人餐,大滿足☺️

海鮮袋

🦞龍蝦汁青口
龍蝦汁青口

🍄黑松露蘑菇意大利飯
黑松露蘑菇意大利飯

🦞龍蝦湯
龍蝦湯

溫提:食辣野都係要點番杯可樂先夠爽🤗
P.S. 店家仲提供埋圍裙,咁就唔驚整污糟啲衫啦☺️
海鮮袋
龍蝦汁青口