同友人好想食日本菜,雖然睇到咁多劣評但係仍然冒險一試!下午茶時間,兩人走進怪獸裡,得三四檯,所以我地可以坐成八人既卡位,而且私隱度高(雖然增加了叫waiters黎serve既難度)menu每樣都有相,而且影得極靚,先叫左8碟,highlight啲特別既:稻庭冷烏冬:好食,個醬好香,再配合天婦羅脆脆,開胃,不過我覺得似冷麵多過烏冬鰻魚玉子:最欣賞呢個,即整,熱辣辣,玉子無日本果啲咁甜同滑,不過配合鰻魚&汁好搭哥斯拉:吳彥祖創作喎!夾落去有汁出!又係要趁熱食,魚包住壽司,都唔錯不過太少飯既口感,凈係食左好多炸粒粒CHEESE SUSHI:不太欣賞,其實cheese搭壽司果part唔錯,不過外面包左生菜(?),暖&林的,不搭,好似花之戀咁魚生係出面或者會仲好後來再追加手卷作結,點知賴野!我個friend個加洲手卷,佢塊紫菜韌到佢咬極都咬唔斷!勁搞笑;我舊天婦羅蝦手卷都okay,熱辣辣既炸蝦。另外有人話啲飯散係真既,我食個意汁三文魚一夾即散;意汁三文魚個sauce都幾好食,不過食唔出佢既"意汁"我覺得大家唔好比太大expectation去食就okay(靚仔老闆唔代表好既),同一壽司個類型店鋪差
同友人好想食日本菜,雖然睇到咁多劣評但係仍然冒險一試!

我覺得大家唔好比太大expectation去食就okay(靚仔老闆唔代表好既),同一壽司個類型店鋪差唔多啦,環境都唔錯,唯一係佢menu話sushi係monster size我完全唔覺!舊飯係'monsterly'細就差唔多....

稻庭烏冬
SALMONSS
MANGO SALAD
手卷作結
2009-09-25
$120 (Tea)
稻庭烏冬
鰻魚玉子