2022-09-21 4622 views
到Dodam Chicken食午餐, 地點:銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場18樓A號舖。 餐廳座位舒適,店員有禮👍🏻。我們點了三份午市套餐,蜂蜜牛油香蒜焗烤雞$85、 鮑魚人蔘雞湯飯走飯$95、 韓式年糕$75、Soju$65。 🔸午市套餐已經包括自助前菜( 韓式泡菜和粉絲) , 跟餐有一罐飲品🧃。 自助區都有幾多飲品可以選擇🔸鮑魚人蔘雞湯飯🍲 ~ 落足料的雞湯,有鮑魚、人蔘、紅棗、 菇類和雞髀, 湯夠熱, 但人蔘味唔出🤔, 我們沒有要白飯, 因為兩個人吃三個餐都已經很飽了😆。 🔸韓式年糕🥘 ~ 韓式年糕和醬汁融為一體, 微辣帶點甜甜的,配上魚糕,令人越吃越開胃🤤。 🔸蜂蜜牛油香蒜焗烤雞🍗 ~ 烤雞外層有很多蜜糖🍯, 入口香脆甜美, 食落再帶點蒜香味🧄, 雞肉的口感嫩滑入味, 再配上蘿蔔和沙律, 更醒胃又清爽解膩。 🔸Soju🍶 ~ 習慣每一次吃韓國料理必定點真露,特別喜歡原味。 午市套餐價錢不算貴, 款式又多, 真心不錯。🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。

韓式泡菜和粉絲

自助區都有幾多飲品可以選擇

跟餐飲品

, 因為兩個人吃三個餐都已經很飽了😆。

鮑魚人蔘雞湯飯

韓式年糕

蜂蜜牛油香蒜焗烤雞

Soju

午市套餐價錢不算貴, 款式又多, 真心不錯

2022-09-20
$176 (Lunch)
韓式泡菜和粉絲
跟餐飲品