雅苑座

The Greenery
2023-08-24 2696 views
咁啱屋企齊人,於是臨時起意7月尾食定8月份生日壽星嘅晚飯即日去食都知難搵,打咗幾間都話full雅苑座話有位就拿拿臨book去到雖然唔係爆滿都有八成半人,座位安排近甜品嗰邊,即日黎講算係咁上下啦員工真係要讚,食物係不斷refill,去到最尾都仲係refill 緊,廚房又會出黎周圍望有冇野要加,侍應又係好勤力,主動積極收碟海鮮好正好新鮮,款式算多仲要有龍蝦食,超級鮮甜而且不斷refill,另外要讚下個憑券換領嘅鮑魚帶子真係好入味好好食,飲品種類都多,甜品要讚平平無奇嘅朱古力同白朱古力蛋糕,好驚喜地好食有個招牌拿破崙蛋糕出場會響鈴鐘通知,好多人出去排幾有氣氛,但我地食得太飽冇去攞唔知係咪真係咁招牌好食呢🤪6點半入座可以坐到9點半,氣氛環境好員工又態度佳,埋單有8折即人均656一個,算係對得起價錢啦
咁啱屋企齊人,於是臨時起意7月尾食定8月份生日壽星嘅晚飯
即日去食都知難搵,打咗幾間都話full
雅苑座話有位就拿拿臨book
去到雖然唔係爆滿都有八成半人,
座位安排近甜品嗰邊,即日黎講算係咁上下啦

鮑魚帶子
鮑魚帶子