2021-04-13 117 views
好耐冇行尖沙咀啦!今日黎個大解放!行到厚福街見到有outdark, 心諗正喎!就想去食啦!因為上次去過旺角嗰間覺得好好食😋上到去感覺同旺角嗰間差唔多,裝修都係一樣,隻大熊熊多一樣㗎!不過整體就細啲,雖然係咁,但無減佢嘅韓風❤️今次我哋就決定試吓新野啦!辣炒豬肉 $268好大碟呀!鐵板上面有幾格,中間係芽菜同炒辣豬肉,豬肉勁入味同鬆軟,辣醬唔係好辣,甜甜地,同埋啲芽菜一齊食,濃度啱啱好😋😋最重要係芽菜多到成座山咁,鍾意芽菜嘅朋友真係啱晒!👍🏻另外幾格有菠蘿、芝士、紫菜飯同泡菜。值得講吓既係泡菜唔同一般韓國餐廳,泡菜用咗吃好濃烈嘅辣醬,但亦好有甜菜味同好清新,一流!❤️醬油炸雞(半份)$118同上次一樣,除咗炸雞仲有三款薯條伴碟,三款薯條都超好食,因為痴左啲芝士粉喺上面,豐富左薯條嘅味道!個人來講最鍾意食薯格,因為佢有最多芝士粉😂☺️而炸雞淋上醬油汁,感覺亦好夾!炸雞皮依然好脆卜卜,醬油甜甜地豐富左炸雞嘅口感😍😍最後叫咗兩杯飲品,分別係strawberry smoothie $45同 mango ade $34, strawberry smoothie 好creamy! 亦好重士多啤梨味,而ma
今次我哋就決定試吓新野啦!
辣炒豬肉 $268
醬油炸雞(半份)$118
最後叫咗兩杯飲品,分別係strawberry smoothie $45同 mango ade $34, strawberry smoothie 好creamy! 亦好重士多啤梨味,而mango ade 係雪碧溝芒果醬,酸酸甜甜好開胃🥰🥰
Mango  ade
Strawberry  smoothie
辣炒豬肉
醬油炸雞
2021-04-12
$250 (Lunch)
Mango  ade
Strawberry  smoothie