食韓式烤雞首選一定係Goobne Chicken😎 趁今日lunchtime 又去食🤩Lunch有lunch set揀 雖然少啲款式但係就抵食好多~ 因為我哋想食多啲雞所以就叫咗一個lunch set 其實就散叫🤩成個鐵板都係滿滿嘅雞同芝士😳 香烤過嘅雞配埋經典韓式甜辣醬 好惹味😳 仲有大盤半溶芝士 食到停唔到口😍 好邪惡❣️芝士仲有拉絲效果😆食完啲重口味嘅就梗係要叫番啲健康野~ 人蔘雞湯足足有一隻細雞 入面就再就包左其他餡料😆 因為呢個係lunch set所以仲有埋其他配菜同埋白飯沙律~ 好抵食🤣本身仲驚唔夠飽所以叫多咗個雞蛋卷 點知好大份😱 應該係三至四個人share嘅份量~ 就咁睇覺得佢應該用咗五六隻雞蛋 但係入邊就包住啲經典韓式配菜 好似醃蘿蔔,火腿、青瓜等等 免頭仲有蕃茄醬同埋芥末~ 每一啖食落都好多餡料好滿足🥰🥰價錢來講應該算中上 不過質素真係有返咁上下 值得再去😜

芝士仲有拉絲效果😆

人蔘雞湯

價錢來講應該算中上 不過質素真係有返咁上下 值得再去😜
2020-11-12
$200 (Lunch)
人蔘雞湯
  • 韓式雞蛋卷