呢間完全睇唔出係米芝蓮推介,裝修好舊,座位又逼夾😂唯獨係好有屋企feel,似係屋企食飯咁,咁小編就覺得一定真係好好食喇🥹點知又唔係喎,可能印尼風味唔太啱小編食啦,不過睇個樣應該都幾正宗😎價錢就一啲都唔抵食,應該都持住米芝蓮個名買貴啲,不過一次半次試下呢類特色餐廳都幾好嘅😜.🍚印尼雜錦飯 $65份量就真係幾多嘅,有好多唔同嘅配料,感覺上好滿足😀但又唔覺得有咩特色或者整得好好食咁😂整體就辣辣地,不過不失啦🤣.🐟蕉葉燒魚 $83其實好耐之前食,一直都未得閒post😂印象中都幾辣下,味道最有驚喜都係呢個🤣味道係唔錯,但魚嘅口感就一般,而且超級多骨,食起嚟都幾唔方便😫.💰人均消費:~$150.🍽味道: 2/5🏙環境: 2/5‍👨🏼‍🍳服務: 3/5💧衛生: 2/5💰價錢: 2.5/5
🍚印尼雜錦飯 $65
🐟蕉葉燒魚 $83