MUTA呢個名正正係ATUM既倒轉,好似鏡🪞既倒影咁,等大家可以照鏡🪞咁思考自己~ 所以裝修都行舒適既木系🪵風格,有好多綠色植物🌳,另一邊仲有榻榻米味tim, 感覺柔和舒服~ 野食方面行fusion路線,mix左西餐同日本菜,感覺幾有新鮮感,味道都唔錯~(5 😍 係滿分,🤩係半分) 焦糖麥芽黑啤燉和牛面肉 🌾⚫️🍺🐮 - $238 (好味指數:😍😍😍😍)味道微甜,有啤酒🍺淡淡既麥香味🌾,而且用有酒🍺既汁醃肉可以令到肉質更加鬆軟,係天然既鬆肉劑~ 如果個汁可以突出焦糖既焦香味同埋酸味就會再好食啲~ 個牛面肉既份量幾足,脂肪少,炆到好軟腍嫩滑幾juicy,牛味🐮濃郁入味~ 旁邊仲有爽脆既西蘭苔🥦、清爽既紅蘿蔔🥕同埋飛碟瓜🎃,不過個飛碟瓜🎃有啲苦同味道怪怪地蟹肉 · 海膽奶油貓耳麵 🦀🐡🐱👂🏻 - $188 (好味指數:😍😍😍😍🤩)上面有一梳梳拆好既蟹肉🦀,質感綿密,味道鮮甜多汁,係略嫌個味有少少比個濃味既海膽汁🐡蓋過左~ 個海膽汁夠晒creamy醇厚,味道鮮甜惹味,但又唔覺得漏~ 而啲貓耳麵🐱👂🏻真係好似貓🐱既耳仔👂🏻咁,細細粒同圓碌碌咁,同埋中間係厚既,質感煙煙韌韌,帶有啲麥香🌾 而且仲幾

(5 😍 係滿分,🤩係半分)
焦糖麥芽黑啤燉和牛面肉

蟹肉  ·  海膽奶油貓耳麵

上面有一梳梳拆好既蟹肉🦀,質感綿密,味道鮮甜多汁,係略嫌個味有少少比個濃味既海膽汁🐡蓋過左~ 個海膽汁夠晒creamy醇厚,味道鮮甜惹味,但又唔覺得漏~ 而啲貓耳麵🐱👂🏻真係好似貓🐱既耳仔👂🏻咁,細細粒同圓碌碌咁,同埋中間係厚既,質感煙煙韌韌,帶有啲麥香🌾 而且仲幾好咁掛到汁,每一啖都有滿滿既海膽汁🐡👍🏻
炸窩夫烤餅  ·  鮮果  ·  楓糖  ·  鮮奶油

炸窩夫烤餅 · 鮮果 · 楓糖 · 鮮奶油 🧇🥞🍓🫐🍁 - $118 (好味指數:😍😍😍😍)
第一次食炸既窩夫🧇,感覺幾得意,口感香脆,有幾香既蛋味🥚,味道香甜,如果覺得唔夠甜既話可以加埋甘甜滋潤既楓糖🍁 如果中間可以軟熟少少就更加好~ 旁邊仲有啲鮮果,包括有士多啤梨🍓、紅莓🍓同藍莓🫐,酸酸甜甜咁幾refreshing~ 另外有軟滑有奶香既cream,夾埋窩夫🧇食就無咁濟~

好味指數:😍😍😍😍
推介指數:😍😍😍😍