今日食咗Greyhound Cafe嘅雞肉串燒同炸豬頸肉,哇,真係好好味啊!😎雞肉串燒燒得好啱,每一塊肉都好Juicy,啲燒汁又好香,真係好正味!呢個燒烤技術,真係高明得有啲,比啲路邊攤燒烤好遠好遠,真係值得一試!😍炸豬頸肉都好好食,啲肉炸得好香脆,好Juicy,配埋佢哋嘅醬汁,真係好開胃!而且,個豬頸肉唔會太肥膩,食落去唔會有啲人哋話嘅「好油」感覺。👍除咗食物之外,呢度嘅環境都好漂亮,好有style,真係好啱拍照!不過,啲裝潢有啲普通,缺乏啲驚喜。服務員都好有禮貌,不過啲態度有啲冷淡,有啲像係咁出餐,唔係好熱情。不過,呢度嘅衛生情況都好好,廚房設備整潔,食材新鮮,令人放心食用。總括而言,Greyhound Cafe係一個非常出色嘅餐廳,食物味道超級好,環境漂亮,衛生情況良好,抵食程度又高,值得一試!如果你想要一個高貴、有style、又好食嘅用餐體驗,呢度一定係你嘅首選!😏味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️