2024-01-18 1183 views
點解呢家店入面嘅食物咁掂?今次歎嘅,一系列精心製作嘅小食令我印象深刻。班蘭曲奇嘅馥郁香氣完美糅合緊密嘅餅底,啖啖班蘭味,喺口中濃而不膩。朱古力花形曲奇仲帶有滿滿嘅驚喜,啲朱古力豐富得嚟又唔會過甜,食落真係得意過癮。呢度嘅咖啡朱古力曲奇正宗得嚟,仲意味深長,啲咖啡香氣同朱古力夾埋,喺口腔內舞動,真係好過癮!而家講吓甜品界嘅隱世巨星-脆心,呢款甜點真係唔容小覷,每一啖都充滿創意同驚喜,完美平衡嘅味道同脆爽口感,使之成為茶餘飯後甜品界嘅一大奪目新星。食品包裝樸實無華,但小食嘅質素,嗰份細心,喺味道之中都能夠感受得到。哎喲,再唔係,食貨嘅朋友們,唔使再茫然喺各大美食海洋裡迷航,趕緊嚟感受下這些(口感)錦上添花嘅美食啦!🌟🍪🌿