2021-07-27 83 views
尋晚,突然想食雞煲,所以就上OpenRice搵,搵到呢一間觀塘嘅,嚴格來講佢係近牛頭角。你間舖頭好似開咗唔係好耐咁,我初頭以為佢係所有嘢任食,唔知睇返原來係指定某幾款先至係任食。佢有$200幾同$300幾兩個唔同嘅餐,我最後揀咗$200幾蚊嗰個,食物質素唔差嘅,環境都好好。可能因為新開張冇耐,我見啲餐具環境都好新淨。嘢飲係任飲嘅,雖然款式同其他放題相比唔算好多,但都算夠飲嘅。食物好新鮮,雞煲係無限添加嘅。雞煲嘅難度係有得自行選擇嘅,我就唔係好食得辣所以揀咗BB辣。餐廳好嘅地方係無限時既,即係可以食到佢閂門為止。雖然唔係所有嘢都可以任食,但係都算食得好飽。值得推介嘅。
海鮮
牛小排