入到去裝潢好日式好乾淨企理,哥基主題下食野心情都靚啲~ 由於佢任飲任食,野食未上齊一於去揀左飲品先,好多韓國樂天牌子飲品,同港式滋補養生茶,睇得出餐廳捨得落本。先上刺身同雞煲,可以體驗自己炒,職員會教你點炒,見到你搞唔掂就會出手幫你。炒香完一食就俾雞煲既孜然味同鋪滿面既魷魚、豬皮、牛柏葉吸引住,加少少既辣味好鬼夾好惹味!食曬雞煲職員就會幫你換上火鍋,可以揀蕃茄薯仔湯底或者麻辣湯底,海鮮只上一次但好高質,蠔同海蝦都大大隻好鮮,最緊要係有芋泥包心貢丸!超級驚喜!佢哋既份量好多,我哋一行兩個女仔食完一輪都無再另外order。店舖仲有慈善義賣,將賣出的模型捐贈香港拯救貓狗動物協會。
飲品
三色刺身
雞煲

先上刺身雞煲,可以體驗自己炒,職員會教你點炒,見到你搞唔掂就會出手幫你。炒香完一食就俾雞煲既孜然味同鋪滿面既魷魚、豬皮、牛柏葉吸引住,加少少既辣味好鬼夾好惹味!
海鮮

2021-10-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
飲品
三色刺身