4K
2013-08-15 1439 views
11-8-2013(Sun)為爸爸慶生,o係美孚食完o野後,就o黎呢o度睇有冇o岩o既蛋糕買,而咁o岩,大哥都返o黎食晚飯,買個細蛋糕啦.見到個雜果蛋糕要$63.00,細心睇,重有三個泡芙,男友話不如返綠楊買,我話o個啲大集團,同size o既都要百幾蚊,而且唔一定係鬆軟(Pie & Tart除外,但佢只有切餅,冇乜氣氛),不如畀個機會呢間.我o地四人食完晚飯後就開動喇,切好晒後食得,呢個滑滑同微甜o既cream唔係咁多,裡面o既雜果亦唔算太多,咁樣就凸顯出蛋糕多啲.而呢個蛋糕味道清淡亦鬆軟,只係蛋味略遜,雖然唔夠Pie & Tart鬆,但已經好過美心,至於面上各種美食呢,菠蘿被爸爸食晒,佢話唔酸,我都畀o左一件桃佢,我o地三個就分泡芙,奇異果同桃,泡芙唔夠鬆,麻麻;我就冇食桃,奇異果唔酸.而個個都一樣大讚呢個蛋糕質素唔錯.(好彩我冇試錯).味道分係4.5分

我o地四人食完晚飯後就開動喇,
雜果蛋糕
雜果蛋糕側面
切好晒後食得,
切開o左o既雜果蛋糕側面

而個個都一樣大讚呢個蛋糕質素唔錯.(好彩我冇試錯).

味道分係4.5分
2013-08-11
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)
$15.75 (Other)
Celebration
Birthday