燒烤堂一直以嚟都係我自己喺最鍾意嘅居酒屋🏮串燒永遠高質唔會伏😝(呢排見佢哋越開越多分店添!!) 呢晚同朋友去返旺角分店食,個場仍然係好熱鬧😚🌟麻辣鮮雞肝 $28雞肝嘅麻辣味好香,一咬質感軟滑又唔腥!🌟厚牛舌腩 $48每次嚟都必叫😗油脂感滿滿,仲要嫩滑爽口😚🌟墨魚紫蘇卷 $28呢個都幾特別~墨魚質感軟糯,包住紫蘇葉一齊食好香同幾開胃🤓🌟豚肉無花果卷 $26好似係新款!中間嘅無花果好香甜,可以中和到豚肉嘅油膩~🌟焦糖青蘋果鵝肝多士 $108每次嚟都必叫😍🤣鵝肝大大片,質感軟滑,而且一咬落去油份係爆出嚟💦中間嘅焦糖青蘋果香甜爽脆,更加帶出鵝肝嘅鮮甜✨重點係佢個包係用咗芝士包,焗得香脆之餘仲食到粒粒芝士,味道層次好豐富❤️🌟明太子燒厚揚豆腐 $28厚揚豆腐燒到外皮脆身,一咬豆腐好嫩同好juicy💦配埋上面充滿鹹香嘅明太子醬好惹味😋🌟麻辣豬大腸 $24第一次叫豬大腸!每啖都充滿麻辣香,油脂感滿滿又唔會覺得太油膩~好食呀😋🌟牛油蜜糖日本蕃薯條 $38朋友好鍾意嘅item之一!蕃薯條炸得好酥脆,食落口熱辣辣😝上面仲有一大片牛油🧈同蜜糖🍯每一啖沾滿醬汁係好正好邪惡😈🌟芝士年糕 $38點都要叫我最愛嘅芝士

🌟麻辣鮮雞肝 $28
雞肝嘅麻辣味好香,一咬質感軟滑又唔腥!

🌟厚牛舌腩 $48
每次嚟都必叫😗油脂感滿滿,仲要嫩滑爽口😚

🌟墨魚紫蘇卷 $28
呢個都幾特別~墨魚質感軟糯,包住紫蘇葉一齊食好香同幾開胃🤓

🌟豚肉無花果卷 $26
好似係新款!中間嘅無花果好香甜,可以中和到豚肉嘅油膩~

🌟焦糖青蘋果鵝肝多士 $108

🌟明太子燒厚揚豆腐 $28

🌟麻辣豬大腸 $24

🌟牛油蜜糖日本蕃薯條 $38

🌟芝士年糕 $38
點都要叫我最愛嘅芝士年糕🤤燒到外皮乾身,一咬入面好軟糯,點住煉奶食真係超幸福🥰😍

🌟Sapporo Premium生啤(買一送一) $48
生啤買一送一咁抵邊有得唔叫!

我哋仲叫咗….👇🏻👇🏻
🌟鹽燒阿波尾七里香 $22