大家鍾唔鍾意食日式餐廳?😆尖沙咀美麗華地庫原來有間日式洋食既餐廳,空間好大,主打日式木系風格,周圍擺放左幾盆綠色植物🪴做點綴,入面仲有一個人氣打卡位—日式榻榻米座位,今次我就坐係呢個榻榻米一邊影相打卡一邊享用我既晚餐~🥰💛蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯 蟹膏真係好鮮甜又濃味,同埋都幾多蟹肉,拎黎做伴菜真係唔錯❤️之前出去食過啲risotto比較硬身同偏鹹😥,食幾啖就要飲杯水,同埋唔易入口但係呢個Risotto就偏向腍腍地,同少少鹹👍🏻,口感同味道岩岩好,加埋蟹膏蟹肉食就更加惹味😋😋💛壽喜燒牛肉蛋汁燉飯 冇令人失望,真係幾重壽喜燒味!!🤭啲牛肉幾煙韌,篤穿蛋汁撈埋一齊食🍳,又有肉味,又有蛋味,仲冇咁乾,易入口。🤩💛月見雞肉棒串 呢個真係驚喜到我☺️,表面烤到好脆,入面就好軟腍,仲有啲一粒粒爽口嘅顆粒係入面,口感好豐富,濃郁嘅肉味,仲可以加啲蛋汁調下味添!🫶🏻💛果酸三文魚·帶子刺身薄切 三文魚同帶子有好多塊,食落有海鮮個種鮮甜,都幾新鮮。食咗兩碟risotto 都飽飽地,但係因為呢碟有啲酸汁調味,再食呢碟,又開胃番。😌💛抹茶拿鐵 好濃抹茶味。🍵💛橙香甜酒朱古力 加咗清酒係入面,有朱古力嘅苦又帶濃烈酒味,鍾

💛蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯

💛壽喜燒牛肉蛋汁燉飯

💛月見雞肉棒串

💛果酸三文魚·帶子刺身薄切

💛抹茶拿鐵
好濃抹茶味。🍵

💛橙香甜酒朱古力
加咗清酒係入面,有朱古力嘅苦又帶濃烈酒味,鍾意飲酒嘅朋友可以叫呢杯淺嘗。🥂
蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯
壽喜燒牛肉蛋汁燉飯
月見雞肉棒串
果酸三文魚·帶子刺身薄切
抹茶拿鐵
橙香甜酒朱古力
2022-06-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯
壽喜燒牛肉蛋汁燉飯