今日又發掘到一間高質嘅樓上Cafe 😋位於旺角嘅中心有著輕工業風嘅裝潢🧱播住音樂嘅感覺好Chill🥳 食物方面驚喜地質素唔錯🤤 更加令我驚訝的係有一系列嘅本地手工啤選擇🍺得閒同Friend黎Chill一下係個好選擇🩷⭐️ 吃吧招牌拼盤 🍱小食款式多啱晒三心兩意嘅❤️其中佢嘅松露芝士同煙燻芝士最重鹹香味🧀 煙燻味道好有層次👍🏻重點推介煙三文魚珍珠洋蔥配上脆脆嘅餅底🧅好有高級餐廳嘅餐前小食感🌟⭐️ 慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇 🥩牛柳嘅熟度啱啱好夠晒淋🔥 充滿肉汁既香味配上蘑菇既香加埋香氣好濃郁🍄⭐️ 慢煮甜酒配和牛面頰 🥃估唔到雖然兩道都係牛肉但係有唔同嘅發揮🎨 醬汁帶甜酸比較開胃 💚和牛面頰嘅脂肪同骨膠原感重啲但係配上醬汁就一啲都唔膩😚⭐️ 焦糖蜂蜜奶昔 🥤焦糖加上蜂蜜同埋爆谷🍯甜度真係好邪惡😈 脆脆嘅爆谷同埋Creamy嘅奶昔口感好有反差🍿️⭐️ 蜜月 🌙重點推介呢款本地手工啤🍻入口感覺好清香加入本地嘅龍眼蜜調製🍇 甜度好順滑自然又唔會太濃
吃吧招牌拼盤

⭐️ 吃吧招牌拼盤 🍱