🎏 食盡油尖旺 — Outdark✨ 著名韓國食店🇰🇷💛➖➖➖➖➖早排跟住老細同同事一齊嚟咗呢間韓國嘢度食😗 相信大家都唔會感到陌生 因為佢真係太出名🤣 記得好耐之前我都食過佢嘅芝士排骨 印象中係非常正 今次當然要再嚟翻兜 回味下😝美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)✨ 芝士豬肋骨 $338呢個豬肋骨就係非常邪惡 啲芝士係多到嚇親人😱😂 店員幫我哋將芝士同豬肋骨撈埋一齊 非常有心 以佢嘅豬肋骨都好唔痴骨 一咬基本上就甩 而且肉質都唔韌🤤 整體感覺都唔錯 旁邊都仲有一啲菠蘿 炒蛋同埋炒飯作為伴菜 個人覺得呢個算係必食之一🙌🏻 🔸 串串魚糕湯 $158相比之下呢個湯就冇豬肋骨咁出色 湯嘅味道唔夠濃郁 冇韓國嗰種濃郁胡椒湯咁正🙈 個煲入邊就分別有獅子狗 魚糕等等 但老實講佢嘅性價比就冇想像中咁高🤔 就算返嚟食都未必會翻兜🔸 泡菜煎餅 $98佢嘅泡菜煎餅除咗有泡菜之外都有啲青椒同紅椒 份量都中規中矩 唔算好突出🧐✅ 店內嘅環境雖然有啲幽暗 但係都幾有格調 而且食
🎏 食盡油尖旺 — Outdark✨ 著名韓國食店🇰🇷💛
➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

✨ 芝士豬肋骨 $338

🔸 串串魚糕湯 $158

🔸 泡菜煎餅 $98

✅ 店內嘅環境雖然有啲幽暗 但係都幾有格調 而且食物種類都算多唔錯😋

❌ 味道比起之前嚟食好似有點跌watt🙈 性價比方面唔算太高 有進步嘅空間🤭
串串魚糕湯