2015-05-30 607 views
全日早餐我覺得這個又幾好味,廚師腸同司華力腸,我同友人一人一條,味道都OK,麥包較為乾咗些小,薯餅都幾好吃,口感並不會太乾,炸得剛剛好,粟米又好好吃 眼淚咖啡(30元)我俾名字吸引去叫,我覺得同普通咖啡冇分別,咖啡帶有苦澀味道,正宗咖啡有苦澀味,奶味並不太重美國薯角我覺得好好味,薯角夠新鮮,十分熱辣辣,炸得好脆又不會口感太乾墨西哥脆片我覺得這個味道一般 秘密花園水果茶友人話這個比咖啡弄好飲,亦冇咁酸,我未去過咖啡弄,我不知道咖啡弄水果茶是否好飲,今次在la kaffa所飲到水果茶十分好飲,水果份量適中,水果茶酸酸甜甜好開胃地中海薄餅我覺得這個味道一般 ,薄餅底好薄,材料亦豐富服務我覺得都OK環境地方適中,座位坐得舒服天水圍真正好味食店真的好少,住在天水圍多年好難找到有水準食店,咖啡店更加少選擇,la kaffa coffee在初初開張時候有去過,亦算是OK食店,上星期約朋友在天水圍吃飯,決定再去la kaffa coffee,因為我住得近,我比朋友早到 ,這間分店好容易揾位,我先叫美國薯角和墨西哥脆片同眼淚咖啡,我覺得薯角又好好味,眼淚咖啡帶有苦澀味,我覺得還可以,後來,朋友就來到了,

全日早餐

眼淚咖啡(30元)

美國薯角
墨西哥脆片
我覺得這個味道一般

秘密花園水果茶

地中海薄餅
我覺得這個味道一般 ,薄餅底好薄,材料亦豐富

我覺得都OK

地方適中,座位坐得舒服

天水圍真正好味食店真的好少,住在天水圍多年好難找到有水準食店,咖啡店更加少選擇,la kaffa coffee在初初開張時候有去過,亦算是OK食店,上星期約朋友在天水圍吃飯,決定再去la kaffa coffee,因為我住得近,我比朋友早到 ,這間分店好容易揾位,我先叫美國薯角和墨西哥脆片同眼淚咖啡,我覺得薯角又好好味,眼淚咖啡帶有苦澀味,我覺得還可以,後來,朋友就來到了,朋友就叫了手工薄餅/水果茶/全日早餐,我覺得la kaffa coffee整體幾好吃,以銀座同商場食店相比,la kaffa已經唔錯,服務都OK,環境都幾好,啱同朋友聚餐,價錢平均130元,稍為貴咗些小,可以接受
2015-05-27
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 秘密花園水果茶
  • 美國薯角與墨西哥脆片